Β’ Εθνική: Απομακρύνεται το όνειρο της ανόδου για τη Ροδόπη ’87 μετά τη νέα ήττα σε ντέρμπι κορυφής από τους Λέοντες

Η Ροδόπη ’87 μετά την εντός έδρας ήττα της περασμένης εβδομάδας από τον Βόλο, γνώρισε και στο δεύτερο ντέρμπι κορυφής την ήττα από τους Λέοντες στην Θεσσαλονίκη και έτσι πλέον το όποιο όνειρο ανόδου στην Α’ Εθνική δείχνει να ξεθωριάζει.

Αντίθετα, οι Λέοντες συνεχίζουν πορεία πρωταθλητισμού αφού πέτυχαν την έκτη τους νίκη σε ισάριθμους αγώνες και μάλιστα με ευρύ σκορ (4-0) απέναντι σε ένα από τα θεωρητικά φαβορί, όπως θεωρούνταν οι Κομοτηναίες. Δυο γκολ σημείωσε η Κρομύδα και από ένα οι Φραγγοπούλου και Κούτρη.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η Ροδόπη ’87 είχε δυο τραυματισμούς των Σακκά και Δήμου με αποτέλεσμα να χρειαστεί να γίνουν αναγκαστικές αλλαγές και να περάσουν στον αγωνιστικό χώρο πιο νεαρές παίκτριες.

Πλέον οι παίκτριες της Βίκυς Περιβολοπούλου θα κλείσουν την χρονιά με το θρακιώτικο ντέρμπι απέναντι στην Βασίλισσα της Θράκης. Από την πλευρά τους, οι πρωτοπόροι Λέοντες θα παίξουν στα Γρεβενά με τον ΑΟ Σειρήνα.

ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΣ: Ζαχαρίου, Φραγγοπούλου, Σωτηρίου, Φασούλα, Νταφοπούλου, Σχωρτσιανίτη, Σαββίδου, Μποϊκάνη, Κρομυδά, Κουντούρη, Κούτρη. Αγωνίστηκαν και οι Κορναράκη, Λουπράνη.

ΡΟΔΟΠΗ ’87: Κοκκίνη, Σακκά, Ηλιάδη, Δήμου, Ραϊνάκη, Κατσιγιάννη, Μπαμπαλή, Γιαμπούρη, Γαρυφαλλιδου, Πατεράκη, Καλαμπούκα. Αγωνίστηκαν και οι Μπίτσεβα, Γιαννακοπούλου, Γοντζίδου