Μήνυμα των αθλητριών του Πανσερραϊκού μετά την 16η φετινή γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη

Το δικό τους μήνυμα μετά την γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη που είναι η 16η τη φετινή χρονιά στην χώρα, έστειλαν από τις Σέρρες οι αθλήτριες της ομάδας βόλεϊ του ΜΓΣ Πανσερραϊκού.

Οι Σερραίες αθλήτριες παρατάχτηκαν στο γήπεδο, πριν την έναρξη του αγώνα τους με τον ΓΣ Δράμας κρατώντας ένα πανό που έγραφε: «Δεν είμαστε όλες εδώ! Λείπουν οι δολοφονημένες».

«Το τμήμα βόλεϊ του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού εκτός από το να προάγει τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα είναι ένα ευαισθητοποιημένο σωματείο που δεν μπορεί να κλείσει τα μάτια σε κάθε κοινωνικό πρόβλημα πόσο μάλλον στη γυναικοκτονία» είπε στην ΕΡΤ Σερρών η αρχηγός του Πανσερραϊκού Γεωργία Τσιούλκα.

Η πρωτοβουλία ήταν του Εφόρου της ομάδας Λάμπρου Μπορμπόκη που συζήτησε το θέμα με τα κορίτσια της ομάδας και πραγματοποιήθηκε η δράση ευαισθητοποίησης στο θέμα της δολοφονίας γυναικών και κοριτσιών εξαιτίας του φύλου τους.

Το πανό απλώθηκε πριν την έναρξη του παιχνιδιού για την 2η αγωνιστική του δυτικού ομίλου του Πρωταθλήματος ΕΣΠΕΘΡ Γυναικών μεταξύ του ΜΓΣ Πανσερραϊκός και της ομάδας του ΓΣ Δράμας. Για την ιστορία, οι Σερραίες επικράτησαν σχετικά εύκολα με 3-0 σετ.