Γ’ Εθνική: Προσπέρασε «γκρεμίζοντας» μετά από 7 αγωνιστικές από την κορυφή τον Άρη Αβάτου ο Αγροτικός Αστέρας

Μετά από 7 εβδομάδες έπεσε από την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα ο ελλιπής Άρης Αβάτου μετά την εντός έδρας ήττα που υπέστη την Κυριακή στο γήπεδο του Κουτσού από τον Αγροτικό Αστέρα, ο οποίος είναι ο νέος πρωτοπόρος μαζί με τον Πανδραμαϊκό.

Οι παίκτες του συλλόγου του Ευόσμου Θεσσαλονίκης αν και αγωνίστηκαν χωρίς τον τραυματία Αλέξη Μελισσόπουλο, αλλά με Χάρη Ψάλτη και Παύλο καθάριο στην εντεκαδα, πέτυχαν μια μάλλον επαγγελματική νίκη στον βαρύ και κακό αγωνιστικό χώρο, χάρη σε δυο τέρματα στο τελευταίο 20λεπτο. Στο 70′ ο Ευθυμιάδης άνοιξε το σκορ βγαίνοντας ταχύτατα πίσω από την άμυνα του Αβάτου, ενώ στο τέλος της αναμέτρησης και ενώ οι γηπεδούχοι ανοίγονταν για να ισοφαρίσουν, οι «σταχυοφόροι» κλείδωσαν τη νίκη σε μια ακόμα αντεπίθεση με τον Αβραμίδη.

Παράπονα από την διαιτησία του Καβαλιώτη Αναστάσιου Τσιλίκα που είχε ως βοηθούς τους Γεωργαντέλη και Δεδονάκη είχαν οι Ξανθιώτες, οι οποίοι πάντως δεν σημείωσαν κλασικές ευκαιρίες στον αγωνα με τη μοναδική φορά που ουσιαστικά πήγαν να πανηγυρίσουν να έρχεται λίγο πριν το 0-2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πέτρου Σαρηγιαννίδη. Η απουσία των Φούντα και Χασάνογλου για πρώτη φορά στοίχησαν μεσοαμυντικά στην ομάδα του Κώστα Μπεδρελή.

Την επόμενη αγωνιστική ο Αρης Αβάτου ταξιδεύει στο Κιλκις για το ματς με την Αναγέννηση Πλαγιάς που θα ειναι και το τελευταιο της χρονιάς. Με νίκη θα ελπίζει να ξαναβρεθει στην κορυφή αλλα σε τριπλή ισοοβαθμία, αν δεν υπάρξει νικητής στο μεγάλο ντέρμπι του Αγροτικού με τον Πανδραμαϊκό. Η φωτογραφία προέρχεται από την Ξάνθη Sport.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μπεδρελής): Παπαδόπουλος, Χατζηπαπά (55′ Κοντογιαννίδης), Ψεμματάς, Τενεκές (80′ Ευαγγέλου), Κουτσούμπας, Καρατλίδης (55′ Σαρηγιαννίδης), Παναγιωτίδης (80′ Μπουλούτ), Κωσταρέλης, Μελισσόπουλος, Λεωντσάκος, Παπαδόπουλος

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Στρατηλάτης, Μαυρομιχάλης, Καλλίδης, Νικολαίδης, Ζουλούμης (89′ Βοσκόπουλος), Καραγιάννης, Ψάλτης, Σαβρανίδης, Ευθυμιάδης (85′ Παπαδόπουλος), Καθάριος (85′ Μούκα), Κεχαγιάς (80′ λτ Αβραμίδης)