Γ’ Εθνική: Πολλά τα προβλήματα στην Αλεξανδρούπολη! Δεν ανακοινώθηκε για πρώτη φορά αποστολή

Υπό δύσκολες συνθήκες και χωρίς τον προπονητή της Ζόραν Στοινοβιτς που έχει κορωνοιό και αρκετούς παίκτες έγινε η προετοιμασία της Αλεξανδρούπολης ενόψει του σημαντικού αγώνα εντός έδρας με την Αναγέννηση Πλαγιάς Κιλκίς για την 8η αγωνιστική του 1ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Την ομάδα προπόνησαν οι Βασίλης Τσιομλεκίδης και ο γυμναστής Κυριάκος Κυζιρίδης, ενώ για πρώτη φορά φέτος η ομάδα δεν ανακοίνωσε αποστολή στο διαδίκτυο, αφού αρκετοί παίκτες θα απουσιάζουν πιθανότατα λόγω Covid, ωστόσο ο αριθμός δεν ξεπερνά τους 6 που απαιτεί το πρωτόκολλο της ΕΠΟ και η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί, παρά το αίτημα των Εβριτών για αναβολή.

Σίγουρα η ομάδα θα παραταχθεί με τερματοφύλακα τον Άγγελο Συριτούδη που ήρθε από την Θεσσαλονίκη όπου προπονείται μόνο για το παιχνίδι με την Πλαγιά, αφού ο Κώστας Παπαδόπουλος τραυματίστηκε στον Εύοσμο και θα επιστρέψει το 2022.

Πιθανότατα την αποστολή θα απαρτίζουν οι Συριτούδης,Δορουγιδένης, Σωτηράκης, Παπαγεωργίου, Σιώπης, Λίτσιος, Ν. Στοΐνοβιτς, Κ. Πατσιώρας, Αγγ. Πατσιώρας, Τσιεγγελίδης, Σιδηρόπουλος, Ντολαπτσής, Κεφαλούκος, Παγωνίδης, Καρακασίδης, Γκαιδατζής, Ντολαπτσής, Γεωργαντζόπουλος και Χριστοφορίδης. Αμφίβολοι είναι οι Μπαρμπαγιάννης, Τίτο Στοίνοβιτς και Θέμελης.