Ευχαριστημένος ο Κεχαγιάς: «Είμαστε σε καλό δρόμο αλλά δεν έχουμε φτάσει στο επίπεδο που θέλουμε»

Δηλώσεις παραχώρησε μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου ο τεχνικός της Ξάνθης, Νίκος Κεχαγιάς.

Επισήμανε ότι είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την πέμπτη διαδοχική νίκη της ομάδας, ενώ ευχαρίστησε και τους φανατικούς φιλάθλους που δεν σταμάτησαν να φωνάζουν ούτε λεπτό στα βροχερά Πηγάδια.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για τη νίκη με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Πετύχαμε την πέμπτη σερί νίκη όσο είμαστε μαζί, χωρίς να δεχθούμε κανένα τέρμα. Κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Είμαστε σε καλό δρόμο αλλά δεν έχουμε φτάσει στο επίπεδο που θέλουμε. Θέλουμε να προσθέτουμε συνεχώς στοιχεία στο παιχνίδι μας. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την κατοχή. Πετύχαμε ένα όμορφο τέρμα και θα μπορούσαμε να πετύχουμε ακόμα ένα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Στο β’ μέρος δεν είχαμε τόσες φάσεις, αλλά δεν δεχθήκαμε κι’ όλας. Ο Ολυμπιακός Βόλου σε αντίθεση με τις άλλες ομάδες, ήρθε να παίξει ποδόσφαιρο και όχι να κλειστεί πίσω. Πετύχαμε ένα δεύτερο τέρμα και διαχειριστήκαμε την συνέχεια σωστά για την νίκη».

Για την διαχείριση των παικτών: «Έχουμε και πολλά προβλήματα τραυματισμών. Μας περιμένει και ένα δύσκολο πρόγραμμα με δύο παιχνίδια Τετάρτη και Κυριακή. Πρέπει να διαχειριστούμε σωστά τους παίκτες μας. Περιμένουμε τις επιστροφές και κάποιων παιδιών για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ Β’. Παίζουμε με μια νεανική ομάδα που παίζει καλά και τρέχει πολύ, αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε και να κερδίσουμε. Τα Τρίκαλα επίσης είναι μια ομάδα που είναι σκληρή και δέχεται δύσκολα τέρμα, την παρακολούθησα άλλωστε στην τελευταία αναμέτρηση, αλλά προηγείται το ματς με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη».

Για τους φιλάθλους της Ξάνθης: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους φιλάθλους μας. Ειδικά στους φανατικούς που μας υποστήριζαν από την έναρξη μέχρι το 95′ ένθερμα και με όλη τους τη δύναμη».