Με το αριστερό το κυπριακό ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη με την ΑΕΛ στην Πάφο

Mε ήττα ξεκίνησε η πορεία του Σάββα Παντελίδη στην Κύπρο. 

Στο ντεμπούτο του Έλληνα πρωην τεχνικού του Πανθρακικού στον πάγκο της ΑΕ Λεμεσού, η ομάδα του ηττήθηκε με 1-0 στην Πάφο από την τοπική ομάδα, φτάνοντας τις πέντε ήττες στα έξι τελευταία ματς πρωταθλήματος, 7 σερί ματς χωρίς νίκη και για 6 σερί ματς χωρίς γκολ.

Το ματς έκρινε ένα γκολ του Βαλακάρι στο 5ο μόλις λεπτό, με την Πάφο να ανεβαίνει έτσι στην 4η θέση με 18 βαθμούς, την ώρα που η ΑΕΛ παραμένει χαμηλά και συγκεκριμένα 9η με 12.

Μετά τον αγώνα δήλωσε: “Είναι ένα παιχνίδι με δύο όψεις. Ξεκινήσαμε το πρώτο μέρος κάνοντας αρκετά λάθη και δώσαμε δικαιώματα στον αντίπαλο να μας πιέσει και να σκοράρει. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα αλλά τα παιδιά έκαναν μία προσπάθεια. Ειδικά στο δεύτερο μέρος σε κάποιες περιπτώσεις υπερέβαλαν εαυτόν. Θα κρατήσουμε αυτή την προσπάθεια και περιμένοντας και κάποιες σημαντικές θεωρώ ότι θα βελτιωθούμε γρήγορα”

Για την πίεση που υπάρχει στην ομάδα: “Στη ζωή μου που ποτέ δεν αντιμετώπισα κάτι εύκολο. Πρέπει να κρατάς τα θετικά και να προχωράς. Θεωρώ ότι θα βελτιωθούμε αρκετά γρήγορα. Περιμένουμε να επιστρέψουν ποδοσφαιριστές. Η ψυχοσύνθεση της ομάδας θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας. Χρειαζόμαστε ένα αποτέλεσμα και θα το πάρουμε σύντομα”