Μαζί με Παντελίδη, Παπαδόπουλο και ο Γιάννης Ντουρουντός στην ΑΕ Λεμεσού

Στην Κύπρο βρίσκεται ήδη ο νέος προπονητής της ΑΕ Λεμεσού Σάββας Παντελίδης με τους συνεργάτες του με παρελθόν και οι δυο σε Πανθρακικό.

Άλλωστε, είναι επιθυμία του 56χρονου προπονητή είναι να βρίσκεται στον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων στο παιχνίδι της Παρασκευής με την Πάφος FC. Άμεσος συνεργάτης του 56χρονου προπονητή θα είναι ο πρώην διεθνής επιθετικός, Δημήτρης Παπαδόπουλος, ενώ στη θέση του γυμναστή προσλήφθηκε ο Γιάννης Ντουρουντός με παρελθόν και αυτός στον Πανθρακικό (όχι όμως με τον Παντελίδη), αλλά και στον ΑΟΞ και μέχρι προ μηνός στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ντουρουντός είναι Προπονητής Φυσικής Κατάστασης στο Ποδόσφαιρο (U.E.F.A. A) και Εργοφυσιολόγος, κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στη Φυσιολογία και Βιοχημεία της Άσκησης (Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δ.Π.Θ). Έχει συνεργαστεί με ποδοσφαιρικές ομάδες επαγγελματικής κατηγορίας (Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, Al Shabab, AL Raed S. FC, Απόλλων Λεμεσού, Π.Α.Ε. Λεβαδειακός, Π.Α.Ε. Πανιώνιος, Π.Α.Ε. Παναιτωλικός, Π.Α.Ε. Πανθρακικός, Π.Α.Ε. Skoda Ξάνθη, Π.Α.Ε. Απόλλων Σμύρνης, ΠΑΣ Γιάννινα).

Μετά από χρόνια δεν θα είναι στο πλευρό του ο γυμναστής Σάκης Παντελίδης με παρελθόν και αυτός στον Πανθρακικό, αλλα και σε πολλές ομάδες όπως ο Άρης, ο Ηρακλής, ο Αστερας Τρίπολης και ο Ατρόμητος. Παραμένει στο πόστο του ο προπονητής τερματοφυλάκων Mάριος Σταυρινίδης.

Η νέα ανακοίνωση της ΑΕΛ: «Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ενημερώνει ότι το νέο προπονητικό τιμ θα στελεχώνει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Δημήτρης Παπαδόπουλος ο οποίος αναλαμβάνει το ρόλο του βοηθού προπονητή, καθώς επίσης και ο γυμναστής Γιάννης Ντουρουντός.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο προπονητικό τιμ με πολλές γαλαζοκίτρινες επιτυχίες!».