Αποκαλυπτικός Τάτος: «Υπάρχουν παιδιά που βιώνουν και δυσκολότερες καταστάσεις από του Τσουμάνη»

Ο Ανδρέας Τάτος ήταν από τους λίγους παίκτες που πήγε στην κηδεία του Νίκου Τσουμάνη και με δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 αναφέρθηκε και στο δυσάρεστο αυτό θέμα, αλλά και στην φετινή πορεία του Άρη.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Στεναχωριέμαι πάρα πολύ για τον Νίκο Τσουμάνη. Ο Νίκος ήταν αγαπητό παιδί και πολύ καλός άνθρωπος. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που βιώνουν ακόμη πιο δύσκολες καταστάσεις. Γενικά έχουμε τα προβλήματά μας, βλέπουμε τις κακοποιήσεις γυναικών, είναι απίστευτα τα πράγματα που συμβαίνουν. Έχει τρελαθεί ο κόσμος. Δεν πρέπει όμως ποτέ να φθάνουμε σε τέτοιου είδους καταστάσεις.

Για την φετινή σεζόν: «Στην Καλαμάτα όπου αγωνίζομαι, κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια. Έχουμε δύο ματς λιγότερα, είμαστε μία νέα ομάδα, θέλουμε λίγο χρόνο ακόμη, θα βρούμε τον δρόμο μας. Ο Αναστόπουλος γιόρταζε και χθες, του είπαμε χρόνια πολλά».

Για τον Άρη: «Όσο για τον Άρη που πάει πολύ καλά, έχει ποιοτικούς παίκτες, είναι μεγάλη ομάδα, εάν είχε και τους έξι βαθμούς θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Έχει και τον κόσμο στο πλευρό του. Έχει καλύψει και την απώλεια των έξι βαθμών μέσα στο γήπεδο. Είναι πολύ δυνατή ομάδα ο Άρης. Τα παιδιά συνεχίζουν, δείχνουν το καλό τους πρόσωπο και έχουν την ομάδα ψηλά στη βαθμολογία. 

Συν τοις άλλοις, πέρασε και η αμφισβήτηση προς τον Μάντζιο, ειδικά μετά την ήττα από τον ΠΑΣ. Ο Άρης μπορεί να πάει ακόμη πιο ψηλά, πιστεύω ότι αυτή τη χρονιά μπορεί να κατακτήσει το Κύπελλο και εάν το καταφέρει, θα πανηγυρίσω μία τέτοια επιτυχία. Στον Άρη δεθήκαμε με τα παιδιά, με τον κόσμο, πέρασα όμορφες στιγμές, έγινα ένα κομμάτι της ομάδας και χαίρομαι που συμμετείχα σε εκείνη την προσπάθεια».