Πονοκέφαλος για τον Ζόραν Στοΐνοβιτς στο «1»! Από το νέο έτος ο «Παπ», για σπουδές στην Θεσσαλονίκη ο Συριτούδης

Δεν σταματάνε τα προβλήματα για την Αλεξανδρούπολη που ξεκίνησε πολύ θετικά παρά τις πολλές απουσίες το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ωστόσο παρουσιάστηκε νέο πρόβλημα και μάλιστα διπλό στην θέση του τερματοφύλακα.

Μπορεί ο Στέλιος Βογιατζής να ανέλαβε πρόσφατα να γυμνάσει τους τερματοφύλακες της ομάδας, ωστόσο μέχρι τις γιορτές φαίνεται πως στις καθημερινές προπονήσεις της ομάδας το πιθανότερο είναι να κάθεται αυτός στα γκολποστ, αφού οι Παπαδόπουλος και Συριτούδης θα απουσιάζουν για διαφορετικούς λόγους.

Συγκεκριμένα ο Κώστας Παπαδόπουλος ενώ είχε βρει ρυθμό ώς βασικός σε 5 αγώνες πρωταθλήματος τραυματίστηκε σοβαρά μόλις στο 27′ στον αγώνα στον Εύοσμο με τον Αγροτικό Αστέρα (φώτο Αλεξανδρούπολη fc) και πιθανότατα θα επανέλθει από την νέα χρόνια. Από την άλλη και ο Άγγελος Συριτούδης που τον αντικατέστησε στον Εύοσμο και αγωνίστηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και στους αγώνες κυπέλλου, επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει τις σπουδές του στην Φυσιοθεραπεία και θα έρχεται μόνο για τους αγώνες της ομάδας, προπονούμενος με ομάδα στην Θεσσαλονίκη.

‘Ολα αυτά προβληματίζουν τον Ζόραν Στοίνοβιτς στην προετοιμασία της ομάδας ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος αρχικά με την Αναγέννηση Πλαγιάς την Κυριακή και κατόπιν με τον Νέστο στην Χρυσούπολη. Η ομάδα στα παιχνίδια αυτά θα κατέβει με τον Συριτούδη εκτός απροόπτου και πιθανότατα κάποιος ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί εαν κάτι συμβεί ως τερματοφύλακας, με το πολυεργαλείο λόγω σωματικών προσόντων Νίκος Γκαιδατζής να είναι ένας εκ των υποψηφίων για τα γκολποστ, αφού του πάνε οι αλλαγές θέσης.

Για τις προπονήσεις αναμένεται να ενσωματωθούν στην ομάδα παιδιά από την ακαδημία της Αλεξανδρούπολης αλλά και από την Νίκη Απαλού περισσότερο για να μπορεί η ομάδα να κάνει οικογενειακά διπλά και σωστά τις προπονήσεις ενόψει των αγώνων.