Οι διακρίσεις του ΚΟΞ συνεχίστηκαν στην ημερίδα επιδόσεων αγωνιστικών κατηγοριών της ΑΜΘ

Η αγωνιστική επανεκκίνηση της κολύμβησης , άρχισε το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου με την 1η Ημερίδα Επιδόσεων αγωνιστικών κατηγοριών (12+) υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος που για την περιφέρειά Αν Μακεδονίας & Θράκης διεξήχθησαν στο Δημοτικό κολυμβητήριο Καβάλας.

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης ως ο μοναδικός επίσημος κολυμβητικός σύλλογος του νομού Ξάνθης, έλαβε μέρος με 14 αθλητές του.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την αγωνιστικότητα τους και την εξαιρετική παρουσία τους, για τις επιδόσεις τους και την προσπάθεια που κατέβαλαν για την συμμετοχή τους στους εν λόγω αγώνες, αναλογιζόμενοι το γεγονός των μειωμένων προπονήσεων και όλων των δυσκολιών που συνεπάγεται η έλλειψη κολυμβητηρίου για 7η συνεχή χρονιά, παρόλες τις διαβεβαιώσεις για την άμεση επαναλειτουργία του. Είναι γεγονός ότι με τις επιδόσεις τους, έβαλαν τις βάσεις για μια σπουδαία αγωνιστική χρονιά!

Τα παιδιά της Ευαγγελίας Πολίτου πέτυχαν τους στόχους που είχαν θέσει. Είμαστε περήφανοι για τους αθλητές του Κολυμβητικού Ομίλου Ξάνθης που για μια ακόμη φόρα απέδειξαν ότι με κόπο, υπομονή και πείσμα μπορείς να πετύχεις τα όνειρά σου.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην προπονήτριά μας Ευαγγελία Πολίτου , που στις πιο αντίξοες συνθήκες , αποδεικνύει ότι η ΑΞΙΑ του προπονητή φαίνεται στο αποτέλεσμα.

Οι αθλητές μας που έλαβαν μέρος και τα αγωνίσματά τους:
1)Μουτουσίδης Κωνσταντίνος Νικόλαος 1η θέση στα 50μ & 100μ Ελεύθερο, 2η θέση στα 50μ Πεταλούδα & 3η θέση στα 100μ Πεταλούδα
2)Τζούμα Ευαγγελία 2η θέση στα 50μ Ελεύθερο και Ύπτιο
3)Μπίζας Κωνσταντίνος 1η θέση στα 100μ Πρόσθιο, 2η θέση στα 50μ Πρόσθιο & νέο ατομικό ρεκόρ στα 50μ Ελεύθερο.
4)Καβούρη Ελένη 3η θέση στα 50μ & 100μ Πρόσθιο και 6η θέση στα 50μ Ελεύθερο
5)Ευθυμίου Αθηνά 4η θέση στα 50μ Ελεύθερο και 6η θέση στα 100μ Ελεύθερο
6)Χατζηβασιλείου Γεωργία 4η θέση στα 50μ Ύπτιο & 50μ Πρόσθιο
7)Εμμανουήλ Παναγιώτα 5η θέση στα 50μ Ελεύθερο
8)Πάλλα Στέλλα 5η θέση στα 50μ Ελεύθερο
9)Χατζησταμάτη Παρασκευή 7η θέση στα 50μ Ελεύθερο
Και οι Πάλλα Ελένη, Παπαδόπουλος Απόστολος, Τσεβδός Δημήτριος και Θεοδώρου Κωνσταντίνος για πρώτη φορά έλαβαν μέρος σε επίσημους αγώνες και αγωνίστηκαν στα 50μ Ελεύθερο.

Το ΔΣ του Κολυμβητικού Ομίλου Ξάνθης τους εύχεται καλή προετοιμασία για την δύσκολη περίοδο των Χριστουγέννων.

Ο ΚΟΞ, για ακόμα μια φορά, αποδεικνύει με το έργο του και τα αποτελέσματα των αθλητών του ότι ο σύλλογος έχει ΙΣΤΟΡΙΚΟ παρελθόν, ΔΥΝΑΜΙΚΟ παρόν αλλά και ΛΑΜΠΡΟ μέλλον.