ΕΠΣ Θράκης: Μόνος πρώτος ο Πανθρακικός με τον Βάσκο με χατ τρικ να πιάνει 13αρι και να σκοτώνει την πρώην ομάδα του

Ντέρμπι κορυφής είχαμε για την 9η αγωνιστική στην ΕΠΣ Θράκης, όπου ο γηπεδούχος Πανθρακικός επικράτησε στο ΔΑΚ με 3-1 της ισόβαθμης πριν τον αγώνα Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου και πλέον βρίσκεται μόνος πρώτος στην βαθμολογία.

Παρουσία αρκετού κόσμου περιπου 500 φιλάθλων ο Πανθρακικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι ώστε άργησε να ανοίξει το σκορ όταν στο 27′ σε σέντρα του Τσώλα με πλασέ ο Βάσκος έκανε το 1-0 κόντρα στην πρωην ομάδα του. Στο 30′ ο Χακαν και στο 32΄ ο Βάσκος είχαν σουτ και κεφάλια λίγο άουτ, με την Δλοξα κόντρα στην ροή του αγώνα στο 39΄με τον Εβρίτη Κρικελά να ισοφαρίζει σε 1-1, αφού έπιασε σουτ που αιφνιδίασε τον Κεχαγιά.

Οι φωνές του Μπαχαριδη στο ημίχρονο έφεραν αποτέλεσμα και στο 49′ από σεντρα ακρίβειας του Αντωνιάδης ο Βάσκος με υπέροχη κεφάλια έκανε το 2-1. Στο 55′ και πάλι ο Βάσκος έιχε μια καλή ευκαιρία όπως και στο 70′ ο Φουρλατάρας να τελειώσουν το ματς. Στο 80′ αποβλήθηκε με δέυτερη κίτρινη κάρτα ο Γιωτης από τον Δρακίδη, με τον Αντωνιάδη στο 86′ να χάνει μοναδική ευκαιρία σουτάρωντας άουτ σχεδόν σε κανή εστία. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε και παλι ο Χρήστος Βάσκος στο 91 με ωράια ατομική προσπάθεια και πλασέ με τον Καστοριανό επιθετικό να φτάνει τα 13 γκολ και στην πρωτη θέση στους σκόρερς τον Μπόζη των Σαπών.

Ο Πανθρακικόςέτσι έφτασε τους 25 βαθμούς έχοντας την καλύτερη επίθεση (41 τερματα) και άμυνα (3 τέρματα) και την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει την έκπληξη της σεζόν τα Παγούρια του Γιώργου Μυστρίδη, ενώ το Ν. Σιδηροχώρι μετά την ήττα του έπεσε τρίτο πίσω από τις Σαπες με 22 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί τα επικίνδυνα Αρχοντικά.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Δρακιδη, Γκιόση και Καρακασιδη.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μπαχαρίδης): Κεχαγιάς, Τσώλας, Γκουντακης (46′ Αντωνιαδης), Σιδηρόπουλος, Λειβαδιωτης, Σμαλης (46′ Καλογρανάς), Φουρλατάρας (84′ Αμέτ Ερκαν), Χακάν, Βάσκος, Δραγανιδης (71′ Γκουτσιδης), Αρετας

ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Κουτσογιάννης): Δαμιανακης, Οικονομου, Σινης, Τελιος, Αστρεινίδης (51′ Μ. Στοικος), Κυπιρτόγλου, Τρούπκος, Αμοιρόπουλος (51′ Παπαδοπουλος), Κομισοπουλος (84′ Οικονομοπουλος), Κρικελάς (73′ Γ. Στοικος), Γιώτης