Super League: Με φόρα από το ντέρμπι ο Μάντζιος επικράτησε Αστέρα και Ράσταβατς στο «Βικελίδης»

Την νίκη με 1-0 πήρε ο Άρης επί του δυνατού Αστέρα Τρίπολης στο «Βικελίδης» στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά το πολύ δυνατό «χαστούκι» που δέχθηκε ο πρώην προπονητής του Πανθρακικού με την ήττα με 0-5 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, γύρισε τον διακόπτη και με τριες εντυπωσιακές νίκες κόντρα σε ΠΑΟΚ και Αστέρα στο πρωτάθλημα και ΟΦΗ στο Κύπελλο, έχει γυρίσει για τα καλά τον διακόπτη στους Θεσσαλονικείς.

Ο Άρης κατάφερε να μπει μπροστά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, πριν από την ολοκλήρωση του 45λεπτου. Οι κίτρινοι κυκλοφόρησαν την μπάλα με όμορφο τρόπο. Από τα αριστερά, ο Μπερτόγλιο τροφοδότησε τον Μαντσίνι, ο οποίος με τακουνάκι άφησε στον Μπρούνο Γκάμα που έδωσε στην μπάλα κατεύθυνση προς τα δίχτυα. Ο Άλβαρες προσπάθησε να διώξει, όμως δεν τα κατάφερε και έσπρωξε την μπάλα στην εστία της ομάδας του στο 41ο λεπτό.

Ο Αστέρας του πρώην τεχνικού της Ξάνθης Μίλαν Ράσταβατς, που είχε βασικό τον πρώην αρχηγό του Πανρθακικού Χουάν Μουνάφο, στάθηκε πάρα πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο ασκώντας πίεση στους γηπεδούχους, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, μη μπορώντας να αποφύγει την ήττα.