Γ’ Εθνική: Απογοήτευση όλων μετά πρώτη ισοπαλία ανάμεσα σε Ορφέα Ξάνθης και Νέστο Χρυσούπολης

Μετά από 10 συνολικά παιχνίδια μεταξύ Ορφέα Ξάνθης και Νέστου Χρυσούπολης και το έκτου στην Ξάνθη πρώτη φορά είχαμε ισοπαλία (1-1), αποτέλεσμα που δεν βόλεψε κανένα και κράτησε τις δυο ομάδες κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Το παιχνίδι ήατν νευρικό κυρίως στο πρώτο μέρος με τις δυο ομάδες να έχουν καποια σουτ που δεν απείλησαν τους αντίπαλους κήπερ με σπουδαιότερη ίσως φάση αυτή στο 35′ οταν ο Γκατζολαρι δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γιουργούση. Το δέυτερο μέρος ξεκίνησε με δυο αλλαγές για τον Χατζημεστή, με μια αυτή του Γιουργούση στο ημίχρονο γιατί ένιωθε κάποιες ενοχλήσεις (όπως και στον Αγροτικό έγινε αλλαγή πριν το ημίχρονο από τον Μανιά) και μια με τον Καραγκιόζη που σχεδόν με την ΄σεντρα του β’ μέρους τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή από τον Βουλγαρίδη. Αυτό επηρέασε τον Ορφέα που δέχτηκε ένα πεντάλεπτο αργότερα γκολ από τον Ντενιζ Μπαικαρά που πλάσαρε εύστοχα το Μανιά μετά από πάσα του Θωμαίδη.

Ωστόσο στο σημείο η ομάδα του Χατζημεστή γύρισε το διακόπτη, πίεσε για την ισοφάριση και τα κατάφερε στο 70′ με κεφαλιά του Κουκουρίγκου μετά από σέντρα του Τορομανίδη. Μάλιστα ο Ορφέας θα μπορούσε να πάρει και την νίκη αλλά τελικά το σκορ έμεινε στο 1-1, με τον Ορφέα να έχει 3 βαθμούς χωρίς νίκη και 3 ισοπαλίες και τον Νέστο μόλις 6 με τις δυο ομάδς να είναι κάτω από την ζωνη του υποβιβασμού, και αν δίνουν εξάποντα παιχνίδια παραμονής με ομάδες που έχουν παρόμοιους στόχους, τους Ξανθιώτες να πάνε στο Ορφάνι και τον Νέστο να υποδέχεται την Δόξα Δράμας (φώτο Γιάννης Τσιλιγγιρίδης).

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Χατζημεστής): Γιουργούσης (46′ Μανιάς), Ιωαννίδης, Κατρανίτσας, Κριεζής, Λ. Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης (48′ Βουλγαρίδης), Κουκουρίγκος, Μελισσόπουλος, Τορομανίδης, Γκασιμπαγιαζίδης

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Κετσιεμενίδης): Αθανασίου, Κωνσταντάρας, Μπάμπουρας (74′ Καρίπογλου), Φραγκούλης, Γκατζολάρι, Δερμιτζάκης (74′ Βαλαβανόπουλος), Μενίκου, Μπλιός, Θωμαίδης, Τσάκωνας (74′ Γρ. Παπαδόπουλος), Μπαϊκαρά