Super League: Κόκκινη στον Λισγάρα, βαριά ήττα με 4-1 του Απόλλωνα από τον Ατρόμητο στην επιστροφή Παράσχου

Η επιστροφή του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο του Ατρομήτου μετά την νόσησή του με κορονοϊό σημαδεύτηκε από μια εμφατική νίκη με 4-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ετσι η ομάδα του Περιστερίου φάνηκε ότι πολύ γρήγορα μάζεψε τα κομμάτια της μετά την εξάρα από τον Αστέρα και πέτυχε το δεύτερο τρίποντο στη φετινή Super League. Κορυφαίος για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς, ο οποίος αναστάτωσε την άμυνα του Απόλλωνα, αλλά και ο Ευθύμης Κουλούρης με τα δύο γκολ που “κλείδωσε” τη νίκη για τον Ατρόμητο.

Με δέκα παίκτες τελείωσε το ματς ο Απόλλων που είδε τον Λισγάρα να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα για το πέναλτι στον Κουλούρη, σημείο κομβικό για να κλειδώσει η νίκη για τους γηπεδούχους και μάλιστα με διαφορά.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 9ο λεπτό, όταν από φάουλ που εκτέλεσε ο Γιαννιώτης από την περιοχή του έβγαλε σε θέση βολής τον Σπιριντόβιτς για να πλασάρει τον Κότσαρη. Ο Απόλλων, στη βασική ενδεκάδα του οποίου ξεκίνησε εκτός από τον Λισγάρα και ο Μπαξεβανίδης (αν και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο), στην πρώτη σημαντική του ευκαιρία στο ματς κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Φατιον.

Οι γηπεδούχοι πήραν ξανά προβάδισμα στο σκορ στο 40′, όταν από ωραία ομαδική προσπάθεια ο Μουνίθ με τεχνικό σουτ από το ύψος της περιοχής σημείωσε το 2-1. Στο 65′ ο Σπιριντόνοβιτς κάνει ωραία ενέργεια στο 64′, όμως το σουτ κόντραρε, η μπάλα έφτασε στον Κουλούρη, με τον Λισγάρα να τον ρίχνει στο έδαφος και τον Κάμπακοφ να δείχνει αμέσως το πέναλτι.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης πήγε να δει τη φάση στο VAR και μετά τον έλεγχο πήρε πίσω την κίτρινη του Λισγάρα και τον απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 66′. Ο Κότσαρης στο 67′ λίγο έλειψε να πιάσει το πέναλτι, καθώς διάλεξε τη σωστή γωνία, όμως η εκτέλεση του Κουλούρη ήταν δυνατή για το 3-1.

Μετά την αποβολή του Λισγάρα τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα για τους Περιστεριώτες, που στο 75′ έφτασαν σε τέταρτο γκολ με τον Κουλούρη, ο οποίος αρχικά νικήθηκε από τον Κότσαρη, όμως είχε δεύτερη ευκαιρία για το 4-1. Ο Ατρόμητος θα μπορούσε να πετύχει και πέμπτο γκολ, όμως στο 93′ ο Πιζάνο σημάδεψε το δοκάρι του Κότσαρη.

Τελευταία πλέον στη βαθμολογία η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα μετά από αυτό το αποτέλεσμα, με τον Ατρόμητο να φτάνει τους 9 βαθμούς και να βγαίνει από τον βυθό της Super League.