Μια ανάσα από τη μετακίνησή του στην Ολλανδία με ελεύθερη μεταγραφή ο καταγόμενος από την Ξάνθη Αβεντισιάν

Ο Αβέντις Αβεντισιάν εδώ και ένα εύλογο χρονικό διάστημα δοκιμάζεται στην Ολλανδία από την Go Ahead Eagles.

Ο αρμενικής καταγωγής νεαρός ποδοσφαιριστής, με καταγωγή και από την Σταυρούπολη Ξάνθης, έχει γαλουχηθεί στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και με την απόδοση του στις προπονήσεις κατάφερε να πείσει τον εν λόγω σύλλογο να τον αποκτήσει!

Μάλιστα, η… μεταγραφή θα έχει τη μορφή ελεύθερης μετακίνησης με τον ΠΑΟΚ να κρατά ποσοστό μεταπώλησης έως 25%, ενώ αναμένεται να πάρει και ένα ποσό ως τροφεία.

Η Γκόου Αχέντ Ίνγκλς είναι ομάδα που φέτος ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία, με τον προπονητή της Κέες Φαν Βόντερεν μετά την συμπλήρωση μιας εβδομάδας στις προπονήσεις να ζητάει να παρατείνουν την περίοδο δοκιμής του.

Τελικά ο 19χρονος θρακιώτης άσσος άφησε θετικές εντυπώσεις και έπεισε τους ανθρώπους του συλλόγου πως αποτελεί ιδανική επιλογή για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τους Ολλανδούς να προχωρούν στις διαδικασίες απόκτησης του.

Μέχρι να ανοίξει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, ο Αβεντισιάν θα προπονείται με τη  Κ19 του Δικεφάλου, όπως έγινε γνωστό από τον ΠΑΟΚ που δεν έφερε καμία αντίρρηση στην μετακίνηση του παίκτη.