Κύπελλο Ελλάδας: Ο διαιτητής Φωτιάς προσέβαλε τον βοηθό του Κούλα Χασάν δήλωσε ο Νιόπλιας! Θα έγραψε αρκετά στο μπλοκάκι του ο Θρακιώτης παρατηρητής

Μπορεί ο Άρης να είχε πολλά παράπονα από τον διαιτητή Φωτιά για τα δυο πέναλτι που δεν καταλόγισε και τα έδωσε το var, αλλά και το γκολ του Καμαρά που ακύρωσε στο δεύτερο μέρος, ωστόσο παράπονα για τη διαιτησία έκανε ο Νίκος Νιόπλιας μετά την ήττα που αφορούσαν και τον Ξανθιώτη επόπτη Κούλα Χασάν.

Ο Κούλα αν και μπροστά στην φάση έδωσε λάθος την μπάλα άουτ αντί για κόρνερ και με τον Φωτιά να παίρνει την φάση πάνω του και να αλλάζει την απόφαση σε έναν αγώνα που παρατηρητής διαιτησίας ήταν ένας Θρακιώτης ο Μανώλης Ταπατζάς. Ο Νιοπλιας ανέφερε:  

«Μεγαλώνει ο βαθμός δυσκολίας, είναι άλλο το 2-1, άλλο το 3-1. Είναι διαφορετικά παιχνίδια. Στο δεύτερο, στην έδρα μας, πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε» είπε αρχικά ενώ για τις επίμαχες φάσεις υπογράμμισε: 

«Το πρώτο είναι πέναλτι, φάνηκε από την εμπειρία μου στο ποδόσφαιρο. Το δεύτερο δεν είναι πέναλτι. Όπως δεν ξέρω αν είναι κόρνερ στο τρίτο γκολ. Ο λάιντσμαν είναι στα δύο μέτρα. Εκείνη την στιγμή τον προσβάλλει ο διαιτητής. Δεν μπορεί να σφυρίζει από τα 30 μέτρα. Ο βοηθός είναι στα δύο μέτρα…»