Πρώην παίκτης του ΑΟΞ αγωνίστηκε στα 43 του μπαίνοντας ως αλλαγή μαζί με τον 19χρονο γιο του σε επίσημο αγώνα

Μπορεί να έφτασε τα 43 του χρόνια αλλά συνεχίζει να παίζει μπάλα ο Κώστας Αγγος. Ο πολύπειρος επιθετικός αγωνίστηκε για μια τριετία στην Ξάνθη από το 1998 έως το 2001 έχοντας καταγράψει 10 συμμετοχές χωρίς να πετύχει κάποιο τέρμα.

Αυτήν την περίοδο παίζει στην ΑΕΚ Καβάλας, όπου μάλιστα έχει συμπαίκτη τον 19χρονο γιο του Νίκο, ο οποίος ήταν αγέννητος ακόμα όταν ο πατέρας του αγωνιζόταν στην Ξανθη. Μάλιστα το απόγευμα της περασμένης Κυριακής συνέβη κάτι ξεχωριστό σε επίσημο αγωνα της ΕΠΣ Καβάλας.

Η ΑΕΚ Καβάλας αγωνίστηκε κοντρα στο Βυζαντιο Κοκκινοχώματος σε αναμέτρηση για το Κύπελλο της ΕΠΣ Καβάλας. Το Βυζάντιο κέρδιζε με 2-1 και ο προπονητής της ΑΕΚ Βασίλης Ζέρβας κάνει στο ημίχρονο επιθετικές αλλαγές, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο πατέρα και γιο Άγγο.

Η αλλαγή απέδωσε προσωρινά αφού ο 19χρονος Νίκος Αγγος, γιος του Κωστα που αυτήν την περίοδο υπηρετεί και την στρατιωτική του θητεία, κατάφερε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης που πανηγυρίστηκε έντονα από τον ίδιο και τον πατέρα του, αφού έστειλε το ματς στην παράταση.

Στην παράταση ειναι αλήθεια ότι τελικα επικράτησε και προκρίθηκε το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, ωστόσο χάρη σε αυτήν την αλλαγή γράφτηκε μια ξεχωριστή σελίδα στην ιστορία του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, την οποία ανέδειξε η εφημερίδα «Πρωινή» της Καβάλας.