«Χαρούμενος που επιστρέφω στην Ξάνθη αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν» δηλώνει ο Απόστολος Αδαμίδης

Στο επίσημο site του Αλμωπού Αριδαίας μίλησε ο Σερραίος αμυντικός Απόστολος Αδαμίδης, που γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στην Ξάνθη, σχολιάζοντας την επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας του με τον ΑΟΞ την Κυριακή στα Πηγάδια.

Ο 18χρονος (γεννημένος στις 12/6/2003) στόπερ έγινε επαγγελματίας στην Ξάνθη προερχόμενος κατευθείαν από την Κ17 του ΑΟΞ και έπαιξε το καλοκαίρι του 2020 στα δυο μπαράζ κατηγορίας με τον Απόλλωνα Σμύρνης, συνολικά 31′ (βασικός στην ρεβανς της Ριζούπολης όπου αποβλήθηκε στο 27′).

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Αρχικά θέλω να δηλώσω πως είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Ξάνθη ως αντίπαλος και θα αγωνιστώ απέναντι στην ομάδα, με την οποία γαλουχήθηκα ποδοσφαιρικά αλλά και έκανα τα πρώτα μου βήματα. Σαφώς και πρόκειται για μια δύσκολη αναμέτρηση απέναντι σε μια ομάδα που διεκδικεί την άνοδο στην Super League 1, ωστόσο εμείς τις λίγες ημέρες που είχαμε στην διάθεση μας ετοιμαστήκαμε κατάλληλα κάτω από τις οδηγίες του προπονητή μας και είμαστε έτοιμοι για το θετικό αποτέλεσμα. Έχουμε αποδείξει άλλωστε πως διαθέτουμε ένα ικανό σύνολο που μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε κάθε αντίπαλο, σεβόμαστε κάθε αντίπαλο αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν».