Ξεναγήθηκε στο γήπεδο της Νιουκάστλ ο αγαπημένος γιατρός των «Πελαργών» και των Θρακιωτών Θάνος Μηλούσης

Αποστολή στο Νιουκαστλ: Τριαντάφυλλος Αραμπατζής

Ο Θάνος Μηλούσης είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους φίλους του μπάσκετ. Σερραίος στην καταγωγή, για πολλά χρόνια ήταν πρόεδρος των «Πελαργών», του επίσημου συλλόγου φίλων της επίσημης αγαπημένης.

Είναι ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην Θράκη, ιδίως στον Εβρο. Στην Ιατρική της Αλεξανδρούπολης σπούδασε, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της ήταν γιατρός για πολλά χρόνια. Διατηρεί σχέσεις με την περιοχή, έρχεται με κάθε ευκαιρία.

Στην πρώτη της νέας εποχής της Εθνικής Ομάδας δεν θα μπορούσε να είναι απών. Ταξίδεψε στην Αγγλία και θα δώσει το παρών στην βραδινή αναμέτρηση με τη Μεγάλη Βρετανία για την πρεμιέρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Για την ώρα πάντως, εκμεταλλεύθηκε το πρωινό κάνοντας βόλτα την πόλη και ξενάγηση στα σημαντικότερα αξιοθέατά της. Μοιραία έσπευσε και στο γήπεδο της Νιουκαστλ, μιας από τις πιο δημοφιλείς αγγλικές ποδοσφαιρικές ομάδες, από όπου και η φωτογραφία του ThrakiSportS.

Μετρώντας αντίστροφα για το βραδινό παιχνίδι, το οποίο ο Θάνος Μηλούσης θα το ζήσει με την οπαδική του ιδιότητα από την εξέδρα, σε αντίθεση με το δεύτερο ματς της ερχόμενης Κυριακής στη Θεσσαλονίκη με την Λευκορωσία, όπου θα φορέσει την φόρμα εργασίας καθώς θα είναι ο γιατρός του αγώνα.