Super League 2: Πρωτάθλημα για γέλια! Νέα ξαναδικαίωση για την Ζάκυνθο και επιστροφή στο πρωτάθλημα!

Το μπαχαλο συνεχίζεται όσο αφορά την Ζάκυνθο και την Καβάλα, με τις δικαιώσεις, τις απορριπτικές και τα δικαστήρια που έχουν παει οι δυο ομάδες.

Ετσι για άλλη μια φορά, η ομάδα της Ζακύνθου δικαιώθηκε, αυτή την φορά από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, το οποίο σύμφωνα με απόφασή του βάζει ξανά την ομάδα του Ιονίου στο πρωτάθλημα Νότου της SL2.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ioniansports, το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, το απόγευμα της Τρίτης έβγαλε την απόφασή που δικαιώνει τη ομάδα της Ζακύνθου, την οποία την βάζει ξανά στο πρωτάθλημα της SL2. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, καθώς μετά από αυτή την απόφαση η ομάδα του Ιονίου θα μπορεί να κατέβει κανονικά στο πρωτάθλημα της SL2 στον Νότιο όμιλο.

Η ομάδα του Ιονίου είδε την αίτηση αναστολής στο Διοικητικό Εφετείο να απορρίπτεται και κατά συνέπεια ανακλήθηκε το πιστοποιητικό συμμετοχής της. Η Ζάκυνθος κατέθεσε άμεσα νέα αίτηση η οποία σήμερα Τετάρτη 24/11 εκδικάστηκε με το Διοικητικό Εφετείο να διατάσσει ξανά τις αρμόδιες αρχές να βάλουν τη Ζάκυνθο στο πρωτάθλημα. Μια εξέλιξη που χαροποιεί τους απανταχού φίλους της ομάδας εντός και εκτός νησιού και φυσικά όλο τον οργανισμό του ΑΠΣ Ζάκυνθος.