Super League 2: Fair play από Ξάνθη και Νίκο Κεχαγιά στην Καβάλα! 0-6 στο ρελαντί από τον ΑΟΞ

Σε παιχνίδι που είχε κριθεί πριν ακόμα ξεκινήσει η Ξάνθη επικράτησε άνετα 0-6 στο Ανθή Καραγιάννη των παιδιών που αποτελούν μέχρι στιγμής την ομάδα της Καβάλας ανεβαίνοντας στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω από την Βέροια για το πρωτάθλημα της Super League2.

Μια νίκη που φυσικά δεν χάρηκε κανείς στην Ξάνθη και δεν ήταν ούτε καν μια προπόνηση, αφού οι Αργοναύτες απαρτίζονται από 3 ποδοσφαιριστές και 8 παιδιά που απλά παίζαν ποδόσφαιρο και επιστρατεύτηκαν μέχρι τον Γενάρη ώστε να σώσουν την τιμή της ιστορικής μακεδονικής ομάδας. Μάλιστα ξεκίνησαν με 10 γιατί ένα ποδοσφαιριστής έδινε εξετάσεις στα αποδυτήρια με zoom δείγμα, γεγονός απίστευτο και πολύ λυπηρό.

Με το καλημέρα η Ξάνθη στο 2′ σκόραρε με τον Τάσο Δημητριάδη, με τον Ιμπραΐμι στο 6′ και στο 13′ να κάνει το 0-3. Με φάουλ στο 25′ ο Γκινσάρι έκανε το 0-4 με τον Φαζό στο 32′ να διαμορφώνει σκορ ημιχρόνου. Το τελικό 0-6 έκανε στο 71′ ο Πλατέλλας.

ΚΑΒΑΛΑ (Καραμπιμπέρης): Παπαποστόλου, Θαλασσινός, Γιαννακός, Χατζηγεωργίου, Κλεπουσνιώτης, Παπαδόπουλος, Δραγανίδης, Μπουτζατζάς, Λαμπαδίτης, Καμαρίδης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Κεχαγιάς): Ιντσο, Θυμιανης, Παπάζογλου (46′ Μιχαήλ), Κρητικός, Δεληγιαννίδης, Φαζός, Ουνγιαλίδης (46′ Μπάτζιος), Γκουνσάρι (46′ Τσιλιγγίρης), Ιμπράιμι (46′ Διαμαντόπουλος), Μονρόουζ (46′ Πλατέλλας), Δημητριάδης