Στην Αγγλία με την Εθνική ο Γιάννης Πεταλωτής και ο Νίκος Νικολόπουλος

Αποστολή στο Νιουκάστλ: Τριαντάφυλλος Αραμπατζής

Μαζί με την αποστολή της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ αναχώρησαν για τον Αγγλικό Βορρά και συγκεκριμένα το Νιουκάστλ ο πρώην πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και νέος Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Νίκος Νικόπουλος και ο Κομοτηναίος πρόεδρος του ΓΑΣ και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας, Γιάννης Πεταλωτής.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης και αφού είχε προηγηθεί προπόνηση επί ελληνικού εδάφους η αποστολή της Εθνικής αναχώρησε με πτήση τσάρτερ για το Νιουκάστλ, όπου θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι για τα επερχόμενα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023, με αντίπαλο την Εθνική της Μεγάλης Βρετανίας. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 20:30 ώρα Ελλάδας της Πέμπτης (18:30 τοπική ώρα).

Από την αποστολή, την οποία ακολουθεί και το ThrakiSportS, δεν έλειψαν και οι Θρακιώτικες παρουσίες, αφού οπως προαναφέρθηκε μαζί με παίκτες και τεχνικό επιτελείο, ταξιδεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και ο νέος Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Νίκος Νικολόπουλος, αλλά και το μέλος του νέου ΔΣ Γιάννης Πεταλωτής, φυσικά πλάι στον νέο πρόεδρο της ομοσπονδίας Βαγγέλη Λιόλιο, που ελπίζουν να φέρουν γούρι στην ομάδα και να ξεκινήσει με το δεξί στα λεγόμενα «παράθυρα».