Μήνυμα με… νόημα από τον Μπάμπη Χατζημεστή για τον Χρήστο (Πανόπουλο)

Με ένα αινιγματικό μήνυμα, από αυτα που συνηθίζει συχνά πυκνά, χτύπησε ο Μπάμπης Χατζημεστής μέσα από το προφίλ του Ορφέα Ξάνθης.

Ο ισχυρός άνδρας των περσινών πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής αλλά και πρόεδρος των Παλαιμάχων του ΑΟΞ έγραψε συγκεκριμένα: «Πολλοί φάγατε ψωμάκι από τον κ. Χρήστο, τώρα μούγκα. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε».

«Ντροπή διότι ο Πανόπουλος είναι αυτός που έκανε γνωστή την Ξάνθη σε όλη την Ευρώπη!!», ήταν ένα από τα πρώτα σχόλια διαδικτυακών του φίλων, που ακολούθησαν.

«54 χρόνια ζωής έχει ο ΑΟΞ τα μισά και παραπάνω (30) ήταν με τον Πανόπουλο οδηγό με όλα τα καλά και τα στραβά ..την ιστορία δεν πρέπει να την ξεχνάς», ανέφερε ο Στέφανος Παϊτάρης.

Ο Κώστας Νεοχωρίτης πρόσθεσε: «100 οικογένειες περίπου απασχολούσε ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ αυτά ξεχάστηκαν και χωριστά που βοηθούσε ανθρώπους μέσα στην Ξανθη».

Γεγονός είναι ότι στην Ξάνθη αρκετοί αναφέρονται τελευταία αρκετά επικριτικά στον Χρήστο Πανόπουλο, αλλά και αρκετοί έχουν αρχίσει να αναπολούν τις εποχές που υπό την καθοδήγησή του η ομάδα πρωταγωνιστούσε στην Α’ Εθνική.

Φετος μάλιστα συμπληρωθηκαν 30 χρόνια από την ημέρα που ενεπλάκη στα κοινά της ΠΑΕ Ξάνθη. Σε αντίθεση ωστόσο με το πρόσφατο παρελθόν, που το επίσημο site της ΠΑΕ έκανε εκτενή αναφορά στην επέτειο, φέτος δεν υπήρξε καμία αναφορά. Άλλωστε από πέρυσι ο ΑΟΞ έχει περάσει σε νέα εποχή…