Μια Ιταλίδα γκολκίπερ από την Κατάνια της Σικελίας στην αποστολή της Ροδόπης ’87 στα Γρεβενά

Αίσθηση προκάλεσε στους μη γνωρίζοντες το γεγονός ότι την αποστολή της Ροδόπης ’87 για τα Γρεβενά την περασμένη Κυριακή, στον πρώτο εκτός έδρας αγώνα της χρονιάς για τα κορίτσια της Κομοτηνής στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, συνόδευσε μια Ιταλίδα τερματοφύλακας.

Ο λόγος για την παίκτρια από την Κατάνια της Σικελίας Αλέσια Μπονεφάντε. Η Αλέσια είναι τερματοφύλακας στην ομάδα σάλας της Κατάνιας που αγωνίζεται στην β’ κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος, βρέθηκε στην Κομοτηνή και ταξίδεψε με το λεωφορείο της ομάδας της Ροδόπης στα Γρεβενά.

Δεν κάθισε κάτω από τα δοκάρια της ομάδας της Κομοτηνής, που παρόλα αυτά παρέμειναν ανέπαφα, αλλά είδε από την εξέδρα τη νίκη με 2-0 της Ροδόπης, που διατηρεί τις Κομοτηναίες στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Βορείου Ομίλου της Β’ Εθνικής Γυναικών.

Το καλοκαίρι η Μπονεφάντε ήταν στην αποστολή της γυναικείας ιταλικής δικηγορικής ομάδας που συμμετείχε στο διεθνές φιλικό με την Ροδόπη ’87 στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων που φιλοξενήθηκε στην Κομοτηνή.

Τότε είχε μείνει κατενθουσιαμένη με την ομάδα και την πόλη της Κομοτηνής. Αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα της Ιταλίας έχουν κενό δύο εβδομάδων και έτσι δεν δίστασε να επιστρέψει για μίνι διακοπές στην Κομοτηνή και αμέσως να βρει την φίλη της Αναστασία Κοκκίνη, με την οποία κράτησαν επαφές από το τουρνουά της Κομοτηνής.

Δεδομένης της παρουσίας της, προσκλήθηκε να ακολουθήσει και την αποστολή στα Γρεβενά. Γενικά, το ΔΣ της Ροδόπης ’87 επιθυμεί να κρατήσει τις καλές σχέσεις που πλέον έχει με την ομάδα της Κατάνια και θα κρατήσει αυτές τις επαφές με στόχο κάποιες κοινές εκδηλώσεις στο άμεσο και απώτερο μέλλον.