Ιδρυτικό μέλος και νέος γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ο κόουτς του Εθνικού

Μεταξύ των ιδρυτικών μελών της επανασυσταθείσας Πανελλήνιας Ενωσης Προπονητών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης είναι ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Ανδρέας Νικολακάκης, ο οποίος μάλιστα ανελαβε και καθήκοντα προσωρινού γενικού γραμματέα της Ένωσης.

Για την επανίδρυση της, η Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης εξέδωσε και την παρακάτω ανακοίνωση:

Αγαπητοί Συνεργάτες Προπονητές Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης,
οι αδήριτες ανάγκες και προκλήσεις της σύγχρονης αθλητικής επικαιρότητας καθώς και ο καταλυτικός ρόλος του επαγγελματία προπονητή στην ομαλή και επιστημονική υποστήριξη των αθλητών, σε συνδυασμό με την απουσία ενός συνδικαλιστικού οργάνου δημιούργησε την ανάγκη σύστασης της «Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης». Η υπό ίδρυση ένωση προπονητών οργανώθηκε από πτυχιούχους επαγγελματίες προπονητές Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης με μεράκι και γνώσεις και σκοπό έχει την ποιοτική και ποσοτική αναβάθμιση του αθλήματος της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στη χώρα μας.

Συνάδελφοι Προπονητές, το άθλημα μας έχει ανάγκη όλους. Σας παρακαλούμε να είστε σε εγρήγορση ώστε να συμμετέχουμε ενεργά στις εξελίξεις χωρίς παρωπίδες και περιορισμούς. Σας καλούμε να λάβετε ενεργό ρόλο με την αναγνώριση της Ένωσης από τα αρμόδια όργανα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε με το: [email protected]

Τα Ιδρυτικά Μέλη:
Αμπελακιώτης Στέφανος
Αναγνώστου Κωνσταντίνος
Βατσακλης Κων/νος
Βατσακλης Χρήστος
Βολακάκη Αρχοντία
Γεωργοπούλου Όλγα
Ζέρδιλα Διάνα
Ζήκος Σωτήρης
Κατσικαδέλης Μιχαήλ
Κωστόπουλος Κωνσταντίνος
Νικολακάκης Ανδρέας
Ντεμίρης Δημήτριος
Ξουρίδας Ιωάννης
Παπαδημητρίου Δημήτριος
Παπασάβογλου Σωκράτης
Στάθης Αθανάσιος
Σταυρου Ιωάννης
Φιλη Χριστίνα
Χατσατριάν Αννίτα
Χριστοφοράκης Γεώργιος

Με Αθλητικούς Χαιρετισμούς
Για το π.Δ.Σ. της Ένωσης
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Μ. Κατσικαδέλης Α. Νικολακάκης