«Θα μπορούσε να λήξει 35-0! Αν ήταν κάποιος ξένος στο γήπεδο θα γινόμασταν ρεζίλι» δηλώνει ο γενικός αρχηγός του Πιερικού για το ματς με την Καβάλα

Δηλώσεις μετά το νικηφόρο 7-0 παραχώρησε ο γενικός αρχηγός του Πιερικού Μπάμπης Πεΐδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο παιχνίδι της ομάδας της Κατερίνης με την Καβάλα την Κυριακή, που την Κυριακή την αντιμετωπίζει ο ΑΟΞ.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η Καβάλα δεν αγωνίζεται με ποδοσφαιριστές αλλά με παιδιά άλλων αθλημάτων, γνωρίζοντας χαριστικά την ήττα με 7-0, όπως προκύπτουν από τις δηλώσεις: «Είναι λυπηρή η κατάσταση. Ειλικρινά δεν χαρήκαμε όπως θα θέλαμε τη νίκη κόντρα στην Καβάλα. Είναι ακραία αυτά που συμβαίνουν. Η Καβάλα δεν είναι τυχαία ομάδα. Είναι ένα ιστορικό σωματείο.

Από την άλλη πρέπει να δείξεις και εσύ σεβασμό στην ομάδα σου. Το 7-0 ήταν χαριστικό. Τα παιδιά έκαναν ότι μπορούσαν για να μην ξεφύγει το σκορ. Εμείς από την αρχή λέγαμε πως πάμε μόνο για τη νίκη. Δεν ξέραμε τι θα συναντήσουμε παρά τα όσα ακούγαμε. Θα μπορούσε να λήξει το σκορ 35-0».

Ενώ συνέχισε: «Τα παιδιά δεν μπορούσαν ούτε το κέντρο να περάσουν. Δεν μπορείς να διακωμωδείς το άθλημα. Το 5-0 έγινε νωρίς και μπήκαν κάποια νεαρά παιδιά από την πλευρά μας στο δεύτερο ημίχρονο. Αν τα δούμε ποδοσφαιρικά όλα αυτά που γίνονται πληγώνουν την αξιοπιστία του αθλήματος.

Η Καβάλα ή θα έπρεπε να παίζει νόμιμα στην κατηγορία ή καθόλου. Αν ήταν κάποιος ξένος χθες στο γήπεδο θα γινόμασταν ρεζίλι».

Από πλευράς του πάντως ο Νίκος Κεχαγιάς, ανέφερε ότι η Ξάνθη πρέπει να δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα και να πάρει τους έξι βαθμούς στα δύο επερχόμενα παιχνίδια με Καβάλα και Αλμωπό Αριδαίας.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!