Γ’ Εθνική: Παρέμενε και παραμένει στόχος η γρήγορη παραμονή για τον Άρη Αβάτου παρά το εντυπωσιακό ξεκίνημα

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Άρη Αβάτου με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια δημιούργησε προσδοκίες ακόμα και για το κάτι παραπάνω σε αρκετό κόσμο, αντίστοιχο με αυτό που πέτυχε πέρυσι ο Ορφέας Ξάνθης του Μπάμπη Χατζημεστή.

Η εντός έδρας ήττα από την Αλεξανδρούπολη προσγείωσε απότομα αυτές τις φωνές, αν και ο Άρης Αβάτου παραμένει μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα περίπου στο ένα τέταρτο του φετινού μαραθωνίου.

Γεγονός είναι ωστόσο ότι οι επίσημες φωνές του Άρη, είτε μιλάμε για τον προπονητή Κώστα Μπεδρελή και τον τεχνικό διευθυντή Χρήστο Γκράνα είτε για την διοίκηση του Ηλία και του Γιάννη Κοτόπουλου, ποτέ δεν έδειξε να… πετά στα σύννεφα.

«Στόχος ήταν, είναι και θα παραμείνει η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη παραμονή» έλεγαν και πριν το ματς με την Αλεξανδρούπολη, όταν το τρένο του Αβάτου μέτραγε το τέσσερα στα τέσσερα. Ενας λόγος παραπάνω να επιμένουν σε αυτό μετά την ήττα από την Αλεξανδρούπολη.

«Το πρωτάθλημα έχει διάρκεια και έχει πολλές παγίδες. Δεν πρέπει να παρασυρόμαστε από τον κεντρικό μας στόχο και αυτός είναι όσο πιο γρήγορα να ξεμπερδέψουμε με το άγχος της παραμονής στην κατηγορία», υποστηρίζουν.