Δυο χάλκινα μετάλλια η 15χρονη Ορεστιαδίτισσα Κατερίνα Αλεξούδη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Καταπληκτικές εμφανίσεις πραγματοποίησε η 15χρονη μόλις Κατερίνα Αλεξούδη με καταγωγή από την Ορεστιάδα που αγωνίζεται φέτος με υποσχετική με τα χρώματα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Η νεαρή ταλαντούχα αθλήτρια ξεπέρασε τον εαυτό της και έφτασε στην κορυφαία μέχρι στιγμής διάκριση της κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο τόσο στο απλό όσο και στο διπλό νέων γυναικών με συμπαίκτρια την Ευαγγελία Τρωαδιτη από τον ΔΑΟ Ταύρου, σε πανελλήνιους αγώνες για αθλητές και αθλήτριες κάτω των 21 ετών.

Καλή εμφάνιση και για τον Κίμωνα Μίτκα του Εθνικού, που για ακόμη μια φορά απέδειξε ότι βρίσκεται στην ελίτ του αθλήματος με τις εμφανίσεις του. Έφτασε στους 8 καλύτερους αθλητές χωρίς να χάσει σετ αλλά εκεί σε ένα ματς πολύ αμφίρροπο κάμφθηκε στις λεπτομέρειες από τον Ιάκωβο Αϊβατίδη της ΑΕΚ.

«Συγχαρητήρια στους αθλητές του συλλόγου που αποδεικνύουν συνεχώς με την απόδοση τους την καλή και συστηματική δουλειά που γίνεται εδώ και πολλά χρόνια στις εβριτικες ομάδες», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.