Το «δέος» του Τοροσιάν για τον τερματισμό του στον Αυθεντικό Μαραθώνιο και μάλιστα με νέο Πανθρακικό Ρεκορ

Λίγες ημέρες μετά τον συγκλονιστικό του αγώνα στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθηνας που σημαδεύτηκε από Πανθρακικό Ρεκόρ στην Αυθεντική Διαδρομή, ο Γιάννης Τοροσιάν έστειλε μήνυμα στα social media για το δέος που ένιωσε κατά την στιγμή του τερματισμού.

Παράλληλα, ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν για να φτάσει σε αυτήν την ιστορική επιτυχία, που τον κατέταξε και στην 16η θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μαραθωνίου Δρόμου, στην πρώτη του συμμετοχή.

Αναλυτικά έγραψε ο Γιάννης Τοροσιάν:

Η ψυχή γεμάτη. Η αδρεναλίνη στα ύψη. Το σώμα καλύτερα από ποτέ. Η στιγμή της εισόδου στο στάδιο των πρώτων σύγχρονων Ολυμπιακών αγώνων, δέος!
Τα συναισθήματα, οι εικόνες, οι σκέψεις, τα βιώματα είναι πολλά ύστερα από αυτόν τον αγώνα!
Η πρώτη συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μαραθωνίου ήρθε με τον καλύτερο τρόπο. Το αποτέλεσμα (𝟐:𝟒𝟑:𝟑𝟒 και 𝟏𝟔η θέση ) μόνο γλυκιά γεύση αφήνει στο τέλος, με τη στιγμή του τερματισμού να μένει χαραγμένη βαθιά μέσα μου!

Δυο χρόνια μετά η μεγαλύτερη δρομική γιορτή της Ελλάδας επέστρεψε και ύστερα από πολλές εβδομάδες δύσκολων, μεγάλων και σκληρών προπονήσεων, ήρθε η στιγμή της ανταμοιβής όλων αυτών των κόπων.
Ο αγώνας πήγε καλύτερα από τον αρχικό σχεδιασμό του και όσο περνούσε η ώρα η διάθεση ανέβαινε, για μία κούρσα που πάνω από όλα ήθελα να ευχαριστηθώ!

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μου Νίκο Σιδερίδη ο οποίος είναι συνοδοιπόρος μου σε αυτό το ταξίδι, από το πρώτο χλμ της προετοιμασίας μέχρι και την γραμμή του τερματισμού. Τον Μιχάλη Γερμανάκος και το κατάστημα Fitness market για το αψογο διατροφικό πλάνο κατά τη διάρκεια του αγώνα. Την οικογένεια και τους φίλους μου που είναι δίπλα μου κάθε στιγμή και τον σύλλογο μου ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα τόσα μηνύματα.Με κάνει πραγματικά χαρούμενο να βλέπω ότι υπάρχουν άνθρωποι που χαίρονται με την δίκη μου χαρά, που βλέπουν και κατανοούν τους κόπους μου!