Β’ Εθνική: Ήθελε αλλά δεν μπορούσε ο ΓΑΣ Κομοτηνή – Το 2ο δεκάλεπτο χάρισε τη νίκη στον πρωτοπόρο Μακεδονικό

Πληρώνοντας το δεύτερο δεκάλεπτο, όπου ο ΓΑΣ ήταν κακός σε άμυνα και επίθεση, η ομάδα της Κομοτηνής γνώρισε την ήττα με 61-72 από τον πιο έμπειρο Μακεδονικό στο ΔΑΚ Κομοτηνής, σε αναμέτρηση στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής.

Η ομάδα του Τάκη Φωτεινάκη κοίταξε στα μάτια τον πρωτοπόρο Μακεδονικό, ωστόσο πάλι κάτι έλειπε ώστε να πανηγυρίσει η ομάδα τη δεύτερη της νίκη στη σεζόν.

Highlight της αναμέτρησης το τρίποντο του Εφέ Ζεκιριέ από τα 10 μέτρα με τη λήξη της πρώτης περιόδου ενώ κομβικό ήταν το δεύτερο δεκάλεπτο, όπου οι παίχτες της Κομοτηνής υστερούσαν στις ενας εναντίον ενος μονομαχίες στην άμυνα ενώ στην επίθεση εγκλωβίστηκαν στο σκληρό παιχνίδι των φιλοξενούμενων.

Κάπως έτσι η διαφορά του ενός πόντου ανέβηκε στους 14 με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι απλά έκαναν διαχείριση της διαφοράς που είχαν χτίσει και έφτασαν σε μια μάλλον εύκολη επικράτηση.

Ετσι ο Μακεδονικός που την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Λεύκιππο Ξάνθης παραμένει στην κορυφή ενώ ο ΓΑΣ Κομοτηνή που ταξιδεύει στην Αρετσού Καλαμαριάς με οκτώ βαθμούς είναι στα σχετικά χαμηλά στρώματα αυτής.

Διαιτητές: Παπαγερίδης, Μελανίδης, Χατζηκώστας
Τα δεκάλεπτα: 22-23, 36-50 (ημίχρονο), 56-65, 61-72 (τελικό αποτέλεσμα)

ΓΑΣ ΚOMOTHNH (Φωτεινάκης): Κάφκε 2, Κιατίπ, Παπανδρεόπουλος 7, Ζεκεριέ 20(5), Κάλτσος 6, Ναλμπάντης 7, Γκιουζελίδης 7, Χαλήλ, Μαλανδρής 12(1), Ρίννης.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Ντολόπουλος): Δημητριάδης 5, Αμπαράς 12(3), Ρόπουτης 9, Βαρδής 3(1), Γκύζης 11(1), Αζίζης, Κομμάτας , Φλιάτης Ι. 10, Φλιάτης Γ. 6, Γεωργάκης 16.