Super League: Διπλό του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ του αρχηγού Μάνταλου

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-3 στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, με τον Αγκιμπού Καμαρά να πιάνει ένα φανταστικό σουτ έξω από την περιοχή για το 0-1, παγώνοντας το ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ είχε άμεση απάντηση, αφού ο Αραούχο στο 15′ εκμεταλλεύτηκε την σέντρα από δεξιά και την άστοχη έξοδο του Βάτσλικ, σημειώνοντας το 1-1 με όμορφη κεφαλιά.

Ο Ολυμπιακός ξαναπήρε το προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Ελ Αραμπί βγήκε στην πλάτη της άμυνας από εξαιρετική μπαλιά του Λαλά και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Στάνκοβιτς για το 1-2 στο 34′.

Το τρίτο γκολ για τους ερυθρόλευκους ήρθε και πάλι από τον Ελ Αραμπί, αφού εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Μοχαμάντι, πλασάροντας τον Στάνκοβιτς στο 70′ για το 1-3, που φάνηκε ότι έκρινε το αποτέλεσμα.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν δοκάρι με τον Μαντί Καμαρά για το 1-4, ωστόσο η ΑΕΚ ξαναμπήκε στην διεκδίκηση της ισοπαλίας στο 79′, μετά το λάθος του Μασούρα και πάλι ο Αραούχο με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση νίκησε τον Βάτσλικ για το 2-3.

Το αποτέλεσμα έμεινε μέχρι το τέλος με τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει μια τεράστια νίκη που τον απομακρύνει 6 βαθμούς από την 2η ΑΕΚ και 7 από τον 3ο ΠΑΟΚ, που ηττήθηκε στο Περιστέρι.