Γ’ Εθνική: Για το απόλυτο στο πρωτάθλημα και κόντρα στην Αλεξανδρούπολη ο Άρης Αβάτου (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Με τον αγώνα του Ορφέα Ξανθης στον Εύοσμο που έληξε με 4-1 υπέρ των Θεσσαλονικέων άνοιξε η αυλαία της 5ης αγωνιστικής στον 1ο ομιλο της Γ’ Εθνικής.

Σε αυτήν εχουμε σημαντικά και αμφίρροπα παιχνίδια με το Θρακιώτικο ντερμπι στο Κουτσό ανάμεσα σε Άρη Αβάτου και Αλεξανδρούπολη να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα, την ίδια ώρα που αγωνίζεται ο ΑΟΞ λίγο πιο δίπλα με τον Θεσπρωτό στα Πηγάδια.

Ο ελλιπής και χωρίς τους επιθετικούς του Γκέκα και Μελισσόπουλο αλλά πρωτοπόρος Αρης Αβάτου θέλει να κάνει το απόλυτο 5/5 στο πρωτάθλημα και το 3/3 κόντρα στην φιλόδοξη και τέταρτη στην βαθμολογία Αλεξανδρούπολη που θα αγωνιστεί χωρίς τον Σιώπη αλλά έχει καλή ψυχολογία αφού προερχεται από την πρωτο της τρίποντο στην έδρα της. Στις προηγούμενες δυο συναντήσεις τους ο Αρης Αβάτου επικράτησε 1-0, πέρυσι στο γηπεδο του ΑΟΞ και προπερσι στο «Φώτης Κοσμάς».

Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει επίσης το Δραμινό ντερμπι που γίνεται μετά από 17 χρόνια του Πανδραμαϊκού με την Δόξα Δράμας, όπως και η επίσκεψη της Χρυσούπολης στο Παραλίμνιο. Αμφίρροπες αναμένοβται οι αναμετρήσεις των Θερμαϊκού Θέρμης με τον Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου και του Εθνικού Σοχού με την Αναγέννηση Πλαγιάς Κιλκίς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής (15:00, LIVE THRAKISPORTS)
Θερμαϊκός Θέρμης – Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου
Άρης Αβάτου – Αλεξανδρούπολη
Απόλλων Παραλιμνίου – Νέστος Χρυσούπολης
Πανδραμαϊκός – Δόξα Δράμας
Εθνικός Σοχού – Αναγέννηση Πλαγιάς
Αγροτικός Αστέρας – Ορφέας Ξάνθης 4-1 (20/11)