Α2 Ανδρών: Βαριά ήττα των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης από τον ανώτερο Φοίβο Συκεών

Οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν από τον σαφώς ανώτερο Φοίβο Συκεών με το βαρύ 36-21 στην Θεσσαλονίκη, σε αναμέτρηση για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.

Μετά από αττό το αποτέλεσμα ο σύλλογος του Εβρου έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη για την άνοδο, που πλέον δείχνει να δυσκολεύει πολύ. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι γίνονται αυτόματα πρώτο φαβορί για την πρωτιά.

Ο Φοίβος έχοντας μεγάλη ποικιλία στο σκοράρισμα πήρε από το ξεκίνημα διαφορά ασφαλείας και όσο περνούσε ο χρονος, απλά μεγάλωνε αυτή την διαφορά φτάνοντάς την στο μεγαλύτερο σημείο της στο τέλος.

Διαιτητές: Πατιος – Τορνικίδης
Τα δεκάλεπτα:  6-3, 13-5, 16-9 (ημίχρονο), 23-12, 28-18, 36-21 (τελικό αποτέλεσμα).

ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ: Αθανασιάδης 4, Βραχιολίδης, Δέλιας, Κλοζιέκνα 5, Ιωαννίδης, Κουβράκης 3, Μανιάς, Καρκατάτος 2, Μουταφίδης 1, Παντικίδης 6, Παπαδόπουλος 1, Σαράφης, Σιγγιρίδης 7, Σιούλης 4, Φώτογλου 1, Χατζηαγαπίου 1.
ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ηλίας Παπαχρήστου): Μπουλταδάκης 4, Χαραλαμπίδης, Καραβασίλης Β., Γκάρας 2, Νικολαΐδης, Τουλιόπουλος, Μαμούρης 1, Ανδρεαδάκης 3, Καραβασίλης Δ., Πέξας, Κωστόπουλος, Λαιλισίδης 1, Γλήνιας, Ναβροζίδης 4, Πιστόλας 5.