Γ’ Εθνική: Δεν ρωτήθηκε ποτέ ο Ορφέας για την αλλαγή ημερομηνίας του ματς με τον Αγροτικό Αστέρα

Ξέσπασε ο Μπάμπης Χατζημεστής όταν πληροφορήθηκε ότι η αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο πήγε ένα 24ωρο νωρίτερα και αντί για Κυριακή θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο 20 Νοεμβρίου.

«Ούτε καν κάνανε τον κοπο να μας ενημερώσουν», σχολίασε ο ίδιος από το επίσημο προφίλ της ομάδας στο facebook. O Χατζημεστής καταγγέλει ότι «βρήκαν ανθρώπους που αγαπούν το ποδόσφαιρο και έχουνε βάλει τον αυτόματο πιλότο».

Οπως υποστηρίζει οι ιθύνοντες του ποδοσφαίρου που αποφασίζουν για αυτά αντιλαμβάνονται την κατάσταση λες και οι παράγιντες έχουν εργαζομένους, λες και είναι στρατιώτες. «Αυτοί θέλουνε επαγγελματιες μόνο να βάζουνε», σχολίασε.

Υπενθυμίζεται ότι τυπικά η Γ’ Εθνική είναι ερασιτεχνική κατηγορία, αλλά ορισμένες απαιτήσεις που υπάρχουν από την διοργανώτρια δεν συνάδουν με αυτό το επίπεδο. Το ματς με τον Αγροτικό Αστέρα μεταφέρθηκε λόγω αγωνα της Α’ Γυναικών την Κυριακή.

Σε κάθε περίπτωση πάντως να υπάρχει τόσο σοβαρή εξέλιξη αλλαγής της ημερομηνίας ενός αγώνα και όχι απλά να μην ερωτάται αλλά να μην ενημερώνεται καν το φιλοξενούμενο σωματείο, είναι κάτι που δεν πρέπει να μείνει ασχολίαστο.