ΕΠΣ Έβρου: Επιβεβαιώθηκε η επιστροφή Αναστασιάδη στην ΑΕΔ ως διαδόχου του Σταματάκη

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες του ThrakiSportS και ο μέχρι πριν λίγες ώρες προπονητής του Ιπποκράτη Γιάννης Αναστασιάδης αναλαμβάνει την καθοδήγηση της ΑΕ Διδυμοτείχου αντικαθιστώντας τον Πασχάλη Σταματάκη.

Για δεύτερη φορά ετοιμάζεται να καθίσει στον πάγκο της ΑΕΔ, με την οποία στην προηγούμενη θητεία του είχε κατακτήσει αήττητος το πρωτάθλημα αλλά και το κύπελλο της ΈΠΣ Έβρου, καθώς και την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Στο παρελθόν έχει περάσει από τους πάγκους του ΣΑΟΣ, του Ποντιακού, του Έβρου Σουφλίου, του ΑΟ Κορνοφωλιάς, της ΠΑΕ Νίψας, του Άλεξ, της Θράκης Φερών και φυσικά του Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης.

Η φωτογραφία του νεου και του απερχομενου κόουτς της ΑΕΔ είναι από παλιές δηλώσεις τους στην κάμερα του Πάνου Θρακιώτη, όταν και πάλι ο Γιάννης Αναστασιάδης ήταν τεχνικός της ΑΕ Διδυμοτείχου και ο προκάτοχός του Πασχάλης Σταματάκης τότε καθόταν στον πάγκο του Έβρου Σουφλίου.

Η ανακοίνωση της ΑΕΔ έχει ως εξής:

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον πολυπειρο προπονητή Γιάννη Αναστασιαδη.

Ο Κος Αναστασιαδης είναι ένας παλιός γνώριμος καθώς στην πρώτη του θητεία η ομάδα μας είχε κατακτήσει αήττητη το πρωτάθλημα και το κύπελλο της ΈΠΣ Έβρου την άνοδο στην Γ εθνική καθώς επίσης και στον τελικό ανατολικής Μακεδονίας και θρακης στο κύπελλο ερασιτεχνών.

Τον καλωσοριζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και οι βοηθοί που θα στελεχώσουν το προπονητικό τιμ.