Ξεκάθαρος στις πρώτες δηλώσεις ο Κεχαγιάς: «Δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες – Έχω δυο ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός του ΑΟΞ παραχώρησε ο Νίκος Κεχαγιάς στην κάμερα της ΕΡΤ και την εκπομπή «Κόσμος των Σπορ».

Ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες μετά από αυτή του Πιερικού, όχι μόνο στα Πηγάδια αλλά και εκτός έδρας, ενώ εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας σχολιάζοντας ότι έχει τουλάχιστον δύο ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για την υπογραφή του στην Ξάνθη: «Ήμουν δίπλα στην ομάδα, δεν ήμουν κάπου μακριά. Ήμουν υπεύθυνος των ακαδημιών, όπου παρακολουθούσα και έβλεπα πάρα πολλές προπονήσεις και όλα τα παιχνίδια. Ξέρω ακριβώς τι μπορεί να κάνει και τι δυνατότητες έχει αυτή η ομάδα. Μπορώ να πω ότι σχεδόν σε κάθε θεση υπάρχουν δύο ισάξιοι ποδοσφαιριστές. Αυτό είναι πάρα πολύ καλό για την ομάδα μας γιατί όταν θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό πρέπει να υπάρχει ανταγωνισμός και στην προπόνηση».

Επιπλέον, τοποθετήθηκε για το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό, λέγοντας: Θα πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες όχι μόνο στην έδρα μας, αλλά και εκτός έδρας».