Video: Το πιο «γλυκό» φάουλ! Ο Σιόντης του Εθνικού έδωσε την ευκαιρία σε 14χρονο να σκοράρει τους πρώτους του πόντους

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία πήρε ο Πάνος Σιόντης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην αναμέτρηση με την Αγία Βαρβάρα στην Καβάλα για το Πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Ακριβώς 30 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης και ενώ το αποτέλεσμα είχε ήδη κριθεί υπέρ των γηπεδούχων, ο παίκτης της ομάδας του Έβρου έκανε σκόπιμα φάουλ στον 14χρονο αντίπαλο παίκτη Γιώργο Μακαρατζή ώστε να οδηγηθεί στις βολές και να πετύχει τους πρώτους του πόντους στο πρωτάθλημα.

Ο νεαρός Γιώργος Μακαρατζής (γενν. 2007) είχε πάρει λίγο νωρίτερα το βάπτισμα του πυρός από τον κοουτς της Αγίας Βαρβάρας (και μέχρι πρότινος στον Λεύκιππο Ξάνθης) Λεωνίδα Μαγιάννη που πάνταπροσπαθεί να προωθεί παίκτες από τα παιδικά στην πρώτη ομάδα σε όποιον σύλλογο κι αν βρίσκεται.

Ο μικρός έβαλε και τις δύο βολές πετυχαίνοντας τους πρώτους του πόντους σε Πρωτάθλημα Ανδρών, έστω και… από τη «γραμμή της φιλανθρωπίας», με τους θεατές και τους παίκτες να καταχειροκροτούν την ενέργεια του παίκτη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που βάζει υποψηφιότητα για το fair play της χρονιάς.

Το βράδυ της Τρίτης η Αγία Βαρβάρα με ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια του συλλόγου γνωστοποίησε το γεγονός και έδωσε συγχαρητήρια στον αθλητή του Εθνικού Πάνο Σιόντη και τον κόουτς Στέλιο Τελούδη για την εξαιρετική τους ενέργεια.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.