Σοβαρός τραυματισμός Κασαμπαλή επειδή «προσπάθησε με… μαχαίρι να κόψει ένα φρούτο»

Χωρίς τον Εβρίτη πασαδόρο Σταύρο Κασαμπαλή αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός στους δύο τελευταίους του επίσημους αγώνες που αφότεροι δεν στέφθηκαν από επιτυχία, την περασμένη Τετάρτη κόντρα στην Βουλγαρική Χεμπαρ Πάζαρτζικ για το Τσάμπιονς Λιγκ και την Κυριακή απέναντι στον ΠΑΟΚ για το Λιγκ Καπ. 

Αρκετοί κατηγόρησαν για εμπάθεια τον Δημήτρη Καζάζη γιατί δεν χρησιμοποίησε δευτερόλεπτο τον Σταύρο Κασαμπαλή, από τη στιγμή που ο Στιβαχτής δεν έκανε και τα καλύτερα παιχνίδια του. Μπορεί να έκανε λάθη ο προπονητής του Ολυμπιακού, ωστόσο όπως αποκάλυψε ο Στέφανος Λεμονίδης στο «Φως» «στο συγκεκριμένο θέμα δεν έχει την παραμικρή ευθύνη, ίσα ίσα έμεινε χωρίς δεύτερο πασαδόρο με ευθύνη του Θρακιώτη παίκτη».

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Ο Κασαμπαλής λοιπόν τραυματίσθηκε παραμονή του αγώνα, όταν προσπάθησε με μαχαίρι να κόψει ένα φρούτο και δεν μπορούσε να αγωνιστεί, στερώντας από τον Ολυμπιακό μια επιπλέον λύση». Οπως αποδείχθηκε μάλιστα, ο τραυματισμός παραήταν σοβαρός αφού οι ερυθρόλευκοι στερήθηκαν τις υπηρεσίες του Εβρίτη διεθνούς όχι μόνο στο ευρωπαϊκό ματς αλλά και σε εκείνο με τον ΠΑΟΚ, πέντε μέρες μετά.