ΕΠΣ Ξάνθης: Καταγγελία προπονητή για έλλειψη ελέγχων για Covid19 και έκκληση για άμεση διακοπή των πρωταθλημάτων

Με 30 ημερολογιακές ημέρες αποκλεισμό από τις δραστηριότητες της Δόξας Σταυρούπολης τιμωρήθηκε πρόσφατα ο προπονητής και πρωην γυμναστής του Άρη Αβάτου Μιχάλης Μιχαηλίδης.

Ο ίδιος με ανάρτησή του στο διαδίκτυο ζήτησε συγνώμη για την συμπεριφορά του, ωστόσο στην ίδια ανάρτηση καυτηρίασε το τι συμβαίνει στα γήπεδα με τους ελέγχους για Covid λέγοντας ότι άπαντες γνωρίζουν ότι σε πολλά γήπεδα της Ξάνθης δε γίνεται ο κατάλληλος έλεγχος και ζητώντας να σταματήσουν τα παιχνίδια του τοπικού πρωταθλήματος «χθες», όπως λέει χαρακτηριστικά.

Η ανάρτησή του έχει ως εξής:

«Πριν 2 εβδομάδες σε παιχνίδι τοπικού πρωταθλήματος εκπρόσωπος ομάδας (που έκρινε πως αδικήθηκε από απόφαση διαιτητή και αφού εν συνεχεία δέχθηκε την ειρωνική του συμπεριφορά) φέρθηκε απρεπώς με αποτέλεσμα την παραδειγματική του τιμωρία με αποκλεισμό εισόδου στο γήπεδο για 30 ημερολογιακές ημέρες..!! Ο εκπρόσωπος αυτός ήμουν εγώ και αφού έχω ζητήσει ήδη συγγνώμη από την ομάδα που εκπροσωπούσα ζητάω και δημόσια από τυχόν οποιονδήποτε προσέβαλε αυτή μου η συμπεριφορά..!!
Πριν αναφερθώ στο κύριο θέμα της ανάρτησης να πω πως η άποψη μου είναι η εξής: Ο μόνος οργανισμός που μπορεί να πάρει θετικό πρόσημο στο τοπικό ποδόσφαιρο του νόμου τα τελευταία χρόνια είναι ο σύνδεσμος διαιτητών νόμου Ξάνθης, που έχει εντάξει στο δυναμικό του κυρίως νεαρά παιδιά με υψηλό μορφωτικό, κοινωνικό επίπεδο και χαίρεσαι να διευθύνουν ένα ερασιτεχνικό παιχνίδι..!!Κατά τα άλλα η ανικανότητα βασιλεύει σε βαθμό μαεστρίας..!!
Σταματήστε τα παιχνίδια του τοπικού πρωταθλήματος χθες. Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος κοβιντ και θα προκληθεί ζημιά που θα τραβάτε τα μαλλιά σας. Το τι θα ακούσετε θα είναι το τελευταίο. Για βόλτες στα γήπεδα και να λέτε το κοντό και το μακρύ είστε καθηγητές.. δημόσιες σχέσεις να κάνουμε και δε βαριέσαι..Χθές..
ΥΓ : πολλοί θα πουν ότι δεν έχουμε το ίδιο πάθος για το ποδόσφαιρο, ότι δε γίνεται να σταματήσει ξανά και ο καθένας τη θεωρία του.. Όχι το έχουμε.. όλοι το ίδιο.. εγώ ίσως και περισσότερο από κάποιους σχολιαστές.. Μεγαλύτερο πάθος όμως έχω με την υγεία των ανθρώπων μου αλλά και όλων των υπολοίπων, που εσείς δυστυχώς δεν είστε σε θέση όχι απλά να προστατέψετε αλλά κυρίως να βάζετε σε κίνδυνο..

Η ανάρτηση στις 8/10: Ερασιτεχνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.. Και για να μιλάμε με βάση όσα γνωρίζουμε, ερασιτεχνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στο νομό Ξάνθης (διότι από έγκυρες πηγές μαθαίνουμε ότι στη γειτονική Δράμα πραγματοποιείται με βάση τους κανόνες που έχουν αποφασισθεί)..Έλεγχος κοβιτ..Στα χαρτιά πολύ ωραία. Στη πράξη μηδέν… αν διοργανώνεται έτσι ερασιτεχνικό πρωτάθλημα σε αυτές τις δύσκολες και ιδιαίτερες συνθήκες μάλλον είμαστε το λιγότερο ανεύθυνοι..

Υπεύθυνος κοβιτ από τη γηπεδούχο ομάδα.. ναι να κάθεται στη πόρτα και να μαλώνει με όλο το ντουνιά σε μια κοινωνία που πάνω κάτω ξέρει ο καθένας τον καθένα..

Υπεύθυνος κοβιτ ο γιατρός αγώνα με μια αμοιβή μεγαλύτερη από την υπάρχουσα και μιαμησι ώρα πριν την έναρξη στο γήπεδο να ελέγξει τα πάντα και να μην έρθει σε αντιπαράθεση κάνεις και με κανέναν.. όσοι διαθέτουμε τα απαραίτητα πιστοποιητικά περνάμε μέσα.. όσοι όχι κερκίδα και σπόρια..και μιλάμε για την ελάχιστη και πάλι υπευθυνότητα που μπορούμε να επιδείξουμε καθώς με βάση τη λογική δεν θα έπρεπε να πραγματοποιούνται ομαδικές δραστηριότητες σε αυτό το επίπεδο.. όλοι προφανώς το αγαπάμε το ποδόσφαιρο αλλά σίγουρα περισσότερο την υγεία όλων των συνανθρώπων γυρω μας..Θα μπορούσα να τα γράψω σε πολύ πιο έντονο ύφος αλλά για αρχή ας είναι έτσι μπας και ευαισθητοποιηθεί κάνεις και γίνει κάτι καλύτερο από ότι ζήσαμε στα δυο πρώτα παιχνίδια.. Αν το διαβάσει κάποιος υπεύθυνος να ξαναπώ πως τα γράφω φιλικά και με καμία δόση ειρωνίας και έναρξης αντιπαραθέσεων..!!