Θετικοί στον κορονοϊό Γκουτσίδης και Παράσχος! Αίτημα από Ατρόμητο για αναβολή με ΠΑΟΚ

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο πρώην προπονητής της Ξάνθης και νυν του Ατρομήτου Γιώργος Παράσχος, ο Κομοτηναίος άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουτσίδης και ο Γυμναστής Γιώργος Πήδουλας.

Ο Ατρόμητος ενημέρωσε πως αμφότεροι τέθηκαν άμεσα σε καραντίνα και μετά από τη συγκεκριμένη εξέλιξη οι Περιστεριώτες προτίθενται να ζητήσουν από τη διοργανώτρια αρχή την αναβολή του αγώνα της Κυριακής (21/11) κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι στους καθιερωμένους ελέγχους που διενεργούνται για τον COVID-19 διαπιστώθηκαν τρία κρούσματα κορωνοϊού και όλα αφορούν μέλη του τεχνικού τιμ.

Συγκεκριμένα, θετικοί εντοπίστηκαν ο προπονητής της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος, ο άμεσος βοηθός του, Παναγιώτης Γκουτσίδης και ο γυμναστής, Γιώργος Πήδουλας και ως εκ τούτου ακολουθώντας κατά γράμμα το πρωτόκολλο οι νοσούντες έχουν ήδη τεθεί σε καραντίνα.

Κατόπιν αυτών των εξελίξεων, η ΠΑΕ Ατρόμητος θα αιτηθεί από τη διοργανώτρια Αρχή αναβολή της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League, που είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Κυριακή (21/11, 19:30) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου».