Γ’ Εθνική: Παρελθόν ο Πασχαλάκης από τον Ορφέα Ξάνθης για λόγους (α)πειθαρχίας!

Παρελθόν πιθανότατα αποτελεί από τον Ορφέα Ξάνθης ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Μπάμπη Χατζημεστή που στήριξε πάρα πολύ όλα τα χρόνια ο Χρήστος Πασχαλάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakisportS ο 26χρονος (γεννημενος στις 1/2/95) μεσοεπιθετικός που ήταν εκτός αποστολής στα ματς με Πανδραμαικό και Αρη Αβάτου αφού πριν το ξανθιώτικο ντέρμπι όταν έμαθε πως δεν είναι στην εντεκάδα αποχώρησε. Κάτι τέτοιο δεν άρεσε στον Χατζημεστή ιδίως από ένα παιδί που το είχε τρεις φορές στην ομάδα του και πλέον το γυαλί φαίνεται δύσκολο να ξανακολήσει.

Πέρυσι ο Πασχαλάκης δοκιμάζοταν από τον Τόνι Πόποβιτς στον ΑΟΞ, αλλά τελικά κόπηκε και επέστρεψε στον Ορφέα Ξάνθης μετά το σύντομο πέρασμα το από τον Πλατανιά στον οποίο πήρε μέρος σε 3 αγώνες (βασικός σε έναν) αλλά αγωνίστηκε μόλις 87 λεπτά στο πρωτάθλημα βέβαια της Β’ Εθνικής.

Ήταν στο ρόστερ της Ξάνθης αρχικά στις ακαδημίες από τις μάλιστα για ενάμιση χρόνο, από το 2014 μέχρι τα μέσα της σεζόν 2015-16, χωρίς πάντως να έχει κάποια συμμετοχή στη Super League. Ακολούθησε ο δανεισμός του στον Παναργειακό και αφού έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη, αγωνίστηκε σε Ορφέα Ξάνθης, Αρη Αβάτου και ξανά σε Ορφέα με τον οποίο έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις με 14 γκολ σε 46 αγώνες για μια διετία.

Χάι λαιτ της καριέρας του εκτός από την περσινή κατάκτηση του πρωταθληματος όποπυ ήταν από τους πρωταγωνιστές, τα τέσσερα γκολ που έβαλε σε ένα ημίωρο και μάλιστα ως αλλαγή κόντρα στον Εθνικό Σιδηροκάστρου στις 15/4/2019 με την φανέλα του Ορφέα στη δεύτερη θητεία του. Επίσης το 2014 ήταν ο μεγάλος νικητής στον διαγωνισμό της Nike, για μια θέση στο «Global Showcase» που πραγματοποιήθηκε στην Αγγλία.