Ευχαριστήριο της ΕΟΚ στον φίλαθλο κόσμο της Ξάνθης και τους Τσέπελη, Φανουράκη και Σουά για την άψογη συνεργασία

Ευχαριστήρια ανακοίνωση στον Δήμαρχο Τσέπελη και τους Αντιδημάρχους Φανουράκη και Μπεκίρ Ογλού Σουά εξέδωσε η Ομοσπονδία σχετικά με την άψογη συνεργασία και διεξαγωγή του δεύτερου αγώνα των προκριματικών στο «Αμοιρίδειο» της Ξάνθης κόντρα στην Πορτογαλία.

Επιπλέον, ευχαρίστησε ο φίλαθλος κόσμος της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που αγκάλιασε την προσπάθεια και έδειξε την επιθυμία του για ανάλογες αναμετρήσεις μελλοντικά.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η πρώτη προκριματική υποχρέωση της Εθνικής Γυναικών για το Ευρωμπάσκετ 2023 στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Οχι μόνο στο αγωνιστικό μέρος, με τις δύο νίκες επί Μεγάλης Βρετανίας και Πορτογαλίας, αλλά και στο οργανωτικό με την διεξαγωγή του δεύτερου αγώνα και των παράλληλων δράσεων στην Ξάνθη.
Η διοίκησης της ΕΟΚ θέλει να ευχαριστήσει για την άψογη οργάνωση και συνεργασία, τον Δήμαρχο Ξάνθης Εμμανουήλ Τσέπελη, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Εμμανουήλ Φανουράκη, τον Αντιδήμαρχο για θέματα αθλητισμού Μπεκίρ Ογλού Σουά, όπως και όλους τους συνεργάτες τους από την Δημοτική Αρχή, όλο το προσωπικό του κλειστού γυμναστηρίου «Φίλιππος Αμοιρίδης» και των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου που συμμετείχαν στην προετοιμασία του αγώνα, καθώς και τα ξενοδοχεία Zita Palace, Chalet και Elisso για την φιλοξενία των αποστολών και των συντελεστών των αγώνων.

Ενα ξεχωριστό «ευχαριστώ», δικαιούται και ο φίλαθλος κόσμος της πόλης που αγκάλιασε την Εθνική, συμπαραστάθηκε με θέρμη και έδειξε την αγάπη του για το άθλημα και την επιθυμία του να βλέπει από κοντά τέτοιους αγώνες».