Super League 2: Πρώτο γκολ ο Σαραντίδης, ιστορικό τρίποντο ο Θεσπρώτος πριν την Ξάνθη (+video)

Ο Εβρίτης επιθετικός Απόστολος Σαραντίδης έσπασε το ρόδι για την φετινή χρονιά πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα χαρίζοντας παράλληλα το πρώτο τρίποντο στη Super League 2 για την ομάδα της Ηγουμενίτσας.

Η αναμέτρηση είχε ιστορική σημασία για τον Εβρίτη μεγαλομετόχο Γιώργο Αραμπατζάκη και την ομάδα της Ηγουμενίτσας καθώς ήταν η πρώτη εντός έδρας στη Super League 2. Το γκολ των γηπεδούχων σημείωσε στο 18′ ο Σαραντίδης με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος. Πέντε λεπτά αργότερα ο Σαραντίδης παραλίγο να πετύχει και δεύτερο γκολ, αλλά το σουτ που επιχείρησε, πέρασε δίπλα από την εστία του Τζήμα. Ο Πιερικός έφτασε κοντά στην ισοφάριση, στο 58′ με τον Χαντζάρα, αλλά το κοντινό του σουτ έδιωξε ο Κίναλης.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση των είκοσι λεπτών του δευτέρου ημιχρόνου, ο Στεργίου έκανε ένα δυνατό σουτ, όμως ο Τζήμας βρήκε τρόπο να αντιδράσει. Η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα προσπαθούσε να κρατήσει αυτή τη νίκη με…. νύχια και με δόντια και στάθηκε τυχερή, αφού η κεφαλιά του Εμπούσι κατέληξε στα χέρια του Κίναλη. Βασικός παίζοντας σε όλο το παιχνίδι ήταν και ο έτερος Εβρίτης στην καταγωγή Σταύρος Βαταμίδης. Έτσι το ματς έληξε με νικήτρια την ομάδα της Ηγουμενίτσας, ενώ ο Πιερικός παρέμεινε στον έναν βαθμό. Θεσπρωτός – Πιερικός 1-0: Ιστορική νίκη.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χ. Ρότσα): Κίναλης, Βαλιέντε, Ντι Αλέσιο, Γ. Γώγος, Σταυρίδης, Ζιώγας (41′ Στεργίου), Κωνσταντίνου, Βαταμίδης, Σαραντίδης, Λύγκας (66′ Ρομέρο), Πούφλης (78′ Παππάς).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Σ. Θεοδοσιάδης): Τζήμας, Μηλιώτης, Χαρτσιάς (68′ Κριμιτζάς), Γιαλαμίδης (83′ Εμπούσι), Παντελιάδης, Σουντάρ, Ίτσιος (46′ Παπουτζίδης), Καρβούνης, Καρανάτσιος (46′ Φλορεντίν), Ζαφειράκης (46′ Τοπαλίδης), Χαντζάρας.