Στο «Nick Galis Hall» στο ντέρμπι με τον Ηρακλή παρέα με το «γουρλή» γιο του Μάριο ο Άκης Μάντζιος

Την ευκαιρία να δει την φετινή πολύ καλή ομάδα του Άρη με ευκαιρία το ρεπό της Κυριακής (14/11) λόγω της διακοπής για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Μουντιάλ είχε ο Απόστολος Μάντζιος.

Ο πρώην προπονητής και του Πανθρακικού βρήκε την ευκαιρία να βρεθεί στο «Nick Galis Hall» για το συγκλονιστικό ματς με τον Ηρακλή που κρίθηκε στην παράταση υπέρ του Άρη παρέα με τον γιο του Μάριο που ήταν ντυμένος στα κιτρινόμαυρα και έφεραν και γούρι στην ομάδα.

Μόλις ο Έλληνας τεχνικός έγινε αντιληπτός από τους οπαδούς του Άρη που είχαν γεμίσει το Παλέ τον χειροκρότησαν θερμά, αφού η ομάδα το τελευταίο διάστημα πάει πάρα πολύ καλά με καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα λαο αυτός σηκώθηκε όρθιος και ανταπέδωσε το ζεστό χειροκρότημα.

Άλλωστε και φέτος ο ποδοσφαιρικός Άρης πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία έχοντας πετύχει το τελευταίο διάστημα σημαντικές νίκες. Όπως αυτή στη Λαμία, με τον Παναιτωλικό, αλλά και στον Βόλο.

Μάλιστα ο Μάντζιος είχε πάρει μαζί του και τον γιο του, ο οποίος όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς ήταν ντυμένος στα «κιτρινόμαυρα».