Η ζωή πάνω από όλα! Ο «Κόναν» και φίλος του Μάντζιου έσωσε την ζωή του φιλάθλου του Άρη στο ντέρμπι με τον Ηρακλή (+photo)

Μπροστά σε θέματα ζωής, όλα τα υπόλοιπα περνούν σε δεύτερη μοίρα. Αυτή η ανακοίνωση πρέπει να είναι μάθημα για όλους μετά το σοβαρό περιστατικό που συνέβη στον αγώνα του Άρη με τον Ηρακλή αλλά και την λιποθυμία του αθλητή της ΑΕΚ Στέφαν Γελοβατς που πιθανότατα υπέστη εγκεφαλικό.

Ο φίλος του Άκη Μαντζιου που πήγαν μαζί στο γήπεδο, Χριστόφορος Μουρατίδης γνωστός και ως «Κόναν» είναι χειροπρακτικός και εσωσε στην κυριολεξία μια ζωή στον αγώνα μπάσκετ του Αρη με τον Ηρακλή στην αρχή της 4ης περιόδου, όταν ένας φίλαθλος του Άρη έπεσε κάτω αναίσθητος και έσωσε τον φίλαθλο κρατώντας του τη γλώσσα πριν έρθουν οι γιατροί με απινιδωτή και οδηγηθεί στο εφημερευον νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση του Άρη για το συμβαν στο Αλεξάνδρειο αλλά και οι ευχές για την αποκατάσταση στο Γέλοβατς: Μπροστά σε θέματα ζωής, όλα τα υπόλοιπα περνούν σε δεύτερη μοίρα. Φίλαθλοι, παίκτες, προπονητές, άπαντες πέρασαν μεγάλη δοκιμασία σήμερα (14/11) στον αγώνα με τον Ηρακλή, όταν φίλαθλος του ΑΡΗ κατέρρευσε στην κερκίδα.

Χάρη στις προσπάθειες του σταφ του ΑΡΗ (Νίκος Κουκουλιάς, Λευτέρης Τσιλιγγόπουλος, Παναγιώτης – Αλέξανδρος Μπουτοβίνος, Θόδωρος Αλεξιάδης), αλλά και του φίλου της ομάδας μας, φυσικοθεραπευτή, Χριστόφορου Μουρατίδη, σήμερα στο «Nick Galis Hall» σώθηκε μια ζωή.

Τους ευχαριστούμε όλους!

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ εύχεται από καρδιάς περαστικά στον καλαθοσφαιριστή της ΑΕΚ, Στέφαν Γέλοβατς. Ευχόμαστε στον Σέρβο αθλητή να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Η υγεία των αθλητών κι όχι μόνο, είναι πάνω από όλα» αναφέρει η ΚΑΕ Άρης.

https://www.thrakisports.gr/2021/11/15/sto-nick-galis-hall-sto-ntermpi-me-ton-irakli-parea-me-to-goyrli-gio-toy-o-akis-mantzios/