ΕΠΣ Θράκης: Άνετη επικράτηση με τεσσάρα της Γρατινής στην Αναγέννηση Θρυλορίου που ψάχνεται…

Στο γήπεδο του Πόντου στην ΕΚΤΕΝΟΠΟΛ η Δόξα Γρατινής πέρασε άνετα επικρατώντας με 2-4 της Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου και διατηρήθηκε στην 4η θέση.

Οι φιλοξενούμενοι παίκτες του Κώστα Γεμενετζή μπήκαν δυνατά στον αγώνα έχασαν καλές ευκαιρίες  απέναντι στον τερματοφύλακα Καργάκη που ήταν πολύ καλός μάλιστα απέκρουσε και πέναλτι, όμως στο τελευταίο λεπτό πριν την λήξη του ημιχρόνου άνοιξαν το σκορ και το καθάρισαν με την έναρξη του β’ μέρους φτάνοντας τους 13 βαθμούς, έχοντας στο μυαλό ότι θα ήταν πρώτοι εαν δεν γνώριζαν την ήττα από τον ουραγό Σπάρτακο στην αρχή του πρωταθλήματος. Από την άλλη η Αναγέννηση έμεινε στους 4 και την επόμενη αντιμετωπίζει την Ελπίδα Σαπών σε μια δύσκολη ακόμη αναμέτρηση.

Η Δόξα μπήκε δυνατά και είχε στο 3′ και στο 11′ δυο καλά σουτ του Ξενάκη όμως ο Καργάκης τα έδιωξε σε κόρνερ. Στο 19′ ο Βενιζέλος είχε δοκάρι για την Αναγέννηση στην μεγάλη ευκαιρία της ομάδας του Ρομπέρ να ανοίξει το σκορ, με την Γρατινή στο 32′ να χάνει πέναλτι σε εκτέλεση του Κονόμι με τον πορτιέρε των Ποντίων μα πέφτει έξοχα και να αποκρούει την μπάλα. Την λύση για την Γρατινή έδωσε ο Καρασιούνας στο 44′ με πλασέ  κάνοντας το 0-1 σημειώνοντας το τρίτο του φετινό τέρμα.

Η Δόξα μπήκε πολύ δυνατά και σημείωσε γρήγορα δυο τέρματα αρχικά στο 47′ με τον Κατσαρό (τρίτο φετινό) και στο 51′ με τον Ξενάκη που έκανε το 0-3 πετυχαίνοντας το 4ο φετινό του. Στο 72′ ο Αλεξίου είχε δοκάρι για την Δόξα με τον Γκέκα να κάνει το 0-4 στο 80′. Στο 82′ ο Παναγιωτίδης μείωσε σε 1-4 και στο 91′ ο Αθανάσαρος σημείωσε με πέναλτι το τελικό 2-4.

Οι διαιτητές της αναμέτρησης Λάπατας, Κελεσίδης και Παπαδόπουλος δεν δυσκολεύτηκαν στον αγωνα.   

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΘΡΥΛΟΡΙΟΥ (Ρομπερ): Καργάκης, Καραμανιδης (35′ Αθανάσαρος), Ζησης (62′ Γρηγοριαδης), Γιακουμής, Λαζαρίδης, Παπαγεωργίου, Ιωαννιδης (46′ Παπαδοπουλος), Βενιζέλος (62′ Γιαννακοπουλος), Παγκοζιδης (65′ Γαβριηλιδης), Παναγιωτίδης, Χαραλαμπους.       

ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ (Γεμενετζής): Μπουτσακτση, Κραβαρίτης, Γκέκας (83′ Κατσικης), Μεριτς, Κεχαγιάς, Κονομι (83′ Ανδρικου), Καρασιουνας, Βαρδας, Ομπισατ (46′ Δημοπουλος), Κατσαρός (67′ Λακκας),  Ξενακης