Γ’ Εθνική: Βλέπει την βαθμολογία ανάποδα ο φετινός Ορφέας Ξάνθης! Πολλές απουσίες, βαριά ήττα από τον Πανδραμαϊκό

Αέρας πέρασε από το γήπεδο του ΑΟΞ ένα από τα φοβορί για το πρωτάθλημα ο Πανδραμαικός επικρατώντας με 0-4 του ελλειπούς Ορφέα Ξάνθης που γνώρισε τρίτη σερί ήττα, προβληματίζει και έμεινε τελευταίος στην βαθμολογία.

Παρόλο που οι Δραμινοί΄άλλαξαν τερματοφύλακα πριν την έναρξη της αναμέτρησης αφού στην προθέρμανση τραυματίστηκε ο Κιουμουρτζής και αντικαταστάθηκε απο τον Τουλκέρη, αυτό δεν τους πτόησε και σε συνδυασμό με την νέα ατυχία και τον τραυματισμό του στο κεφάλι του Νικου Μελισσόπουλου στο 15′ που επηρέασε τους ξανθιώτες ο συνηθης ύποπτος Μπερούκας έκανε το 0-1. Στο 45′ λίγο πριν το ημίχρονο ο Τζελίδης με δυνατό σουτ έκανε το 0-2. Στο 54′ ο Μπερούκας και πάλι απο κοντά το 0-3 μετά από πάσα του Παυλίδη, με τον τελευταίο στο 70′ απο πλάγια θέση να κάνει το 0-4 (φώτο xanthi-sport).

Από τον Ορφέα που έμεινε στον ένα βαθμό και την επόμενη εβδομάδα πάει στον Εύοσμο όπου θα αντιμετωπίσει τον δυνατό Αγροτικό Αστέρα του Αλέξη Μελισσόπουλου, απουσίαζαν εκτός του Χακή Τζαμπαζ, οι Κατρανίτσας, Πασχαλάκης, Τορομανίδης και Μαυρόπουλος. Ο Πανδραμαικός με την νίκη του έφτασε τους 10 βαθμούς και την επόμενη εβδομαδα φιλοξενέι την Δόξα Δραμας στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης μετά από πολλά χρόνια.

Οι Θρακιώτες διαιτητές Χρυσοβαλάντης-Ευστράτιος Στρατούδης από τον Έβρο, ο Παναγιώτης Τερζόπουλος επίσης από τον Έβρο και ο Μάριο Γκιόσης από την Ροδόπη είχαν εύκολο έργο.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Χατζημεστής): Γιουργούσης, Κριεζής, Βουλγαρίδης, Αχμέτ Κόντο (59′ Τολμίδης), Παπαδόπουλος, Σουκρή, Καραγκιόζης, Ιωαννίδης, Ν. Μελισσόπουλος (18′ Χιντ Ιμέρ), Γκασιμπαγιαζίδης, Κουκουρίγκος.

ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ (Καζεπίδης): Τουλκέρης, Κεχαγιάς, Καζαντζίδης (75′ Σωτηράκης), Αιβάζης, Τουμανίδης, Τζελίδης (66′ Κονταξής), Αχαλινόπουλος, Πινδώνης (79′ Κόφας), Γ. Παυλίδης, Μπελμανί, Μπερούκας (75′ Γιαννόπουλος)