Γ’ Εθνική: Νίκη επιτέλους στην Αλεξανδρούπολη επί του Θερμαϊκού και τετράδα με σκόρερ Καρακασίδη και Πατσιώρα

Τρίτη και φαρμακερή για την Αλεξανδρούπολη στο «Φώτης Κοσμάς» που επικράτησε 2-1 του Θερμαϊκού Θέρμης. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης επικράτησε με 2-1,ανεβάινοντας στην 4η θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς.

Σε ένα μέτριο πρώτο εικοσάλεπτο η Αλεξανδρούπολη ανέβηκε στην συνέχεια και σκόραρε στο 39′ με ωραίο πλασέ του Περικλή Καρακασίδη που νίκησε τον Παναγιωτίδη. Η ισοφάριση για τον Θερμαϊκό ήρθε στο 65′ με τον Μπαλικτσή με τον Κώστα Πατσιώρα στο 75′ να δίνει το σπουδάιο τριποντο στους Εβρίτες που έφτασαν στους 7 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική πάνε Ξάνθη για να χαλάσουν το απόλυτο του Αβάτου. Στο 89′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε ο Χαραλαμπίδης.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ FC (Ζ. Στοΐνοβιτς): Παπαδόπουλος, Σιώπης, Στοΐνοβιτς Χρ., Παπαγεωργίου, Γκαϊδατζής, Πατσιώρας Αγγ. (76’ Σιδηρόπουλος), Αμπραχαμιάν, Πατσιώρας Κων., Στοΐνοβιτς Αθ. (68’ Μαλτέζος), Καρακασίδης (76’ Χριστοφορίδης), Ρουμπιές (79’ Παγωνίδης)

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ (Μπούρκας-Δούμας): Παναγιωτίδης, Αγγελίδης, Κυριακίδης, Τρόκας, Σιούτας, Χαραλαμπίδης, Πασιαρδής, Πουρνάρας, Κράββαρης, Διαμαντίδης, Ράντζα