Γ’ Εθνική: Με την «χρυσή» αλλαγή του μαέστρου Μπεδρελή τον Κώστα Καρατλίδη ο Άρης Αβάτου σόκαρε και την Δράμα

Μια ακόμη σπουδαία νίκη με 0-1 μέχρι την επόμενη πήρε ο εκπληκτικός Άρης Αβάτου που πέρασε και από την Δόξα Δράμας και κάνοντας το απόλυτο 4 Χ 4 μπορεί να ονειρεύεται το πρωτάθλημα κάτι που κατέκτησε πέρυσι ο συμπολίτης Ορφέας Ξάνθης.

Τα παιδιά του μαέστρου Κωστα Μπεδρελή που έστησε αριστοτεχνικά την ομάδα αγωνιζόμενος χωρίς φορ αφού απουσίαζαν οι Γκέκας και Ισπυρλίδης δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα όυε και βέβαια απείλησαν και εκμεταλλέυτηκαν ένα λάθος της άμυνας από δυνατό σουτ του Κουτσούμπα κάνοντας το 0-1 με την χρυσή αλλαγή τον πρώην μεσοεπιθετικό του ΑΟΞ και Πανσεραικού Κώστα Καρατλίδη που νίκησε με ωράιο πλασε τον Συλλέκτη (φώτο dramasport).

Νωρίτερα στο 76′ η Δόξα έμεινε με 10 παίκτες αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τάσιος κάνοντας δυσκολότερο το έργο της ομάδας του. Η Δόξα πρώτη φορά απείλησε στο 87′ αρχικά με τον Χατζηκυριάκου και μετά με τον Οικονομίδη με τους αμυντικούς να διώχνουν την μπαλα πάνω στη γραμμή, ενω και στο 88′ η κεφαλιά του Πετρίδη μετά από σέντρα του Κόντου πέρασε ελάχιστα άουτ, όπως μόλις άουτ πέρασε και στο 95′ το σουτ του Τζανουλίνου.

Την επόμενη εβδομάδα ο εκπληκτικός Άρης Αβάτου που έχει 12 βαθμούς υποδέχεται την επικίνδυνη Αλεξανδρούπολη στο θρακιώτικο ντέρμπι σε ένα ματς που αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα των φιλάθλων της θράκης.

ΔΟΞΑ ( Φιλίππου): Συλλέκτης , Τάσιος. Ιορδανίδης, Ογκενερόμπου, Γιαννούσης, Τζανολίνος, Μπαρέτας (70′ Πετρίδης), Παπαϊωάννου, Κυριακίδης (57′ Χατζηκυριακου), Ρούτσης (46′ Οικονομίδης), Μπράουν (46′ Κοντος).

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μπεδρέλης): Νταφόπουλος, Παναγιωτίδης (79′ Κοντογιαννίδης), Λεωντσάκος, Τενεκές, Κουτσούμπας, Φούντας, Σαρηγιαννίδης (63′ Χασάνογλου), Κωσταρέλης, Μελισσόπουλος (63′ Ψεμματάς), Βαφειάδης (94′ Ευαγγέλου), Παπαδόπουλος (46′ Καρατλίδης).