Α2 Ανδρών: Ήττα με ένα γκολ στο φινάλε οι Κύκλωπες από τον ΓΑΣ Κιλκίς σε ματς – θρίλερ

Σε θρίλερ εξελίχθηκε το ντέρμπι κορυφής της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Χαντμπολ Ανδρών με τους Κυκλωπες Αλεξανδρούπολης να προηγούνται με 27-25 λίγο πριν το φινάλε αλλά τελικά να χάνουν από τον ΓΑΣ Κιλκίς με 28-29.

Στο ματς έσπασαν καρδιές με τους γηπεδούχους να έχουν σε μεγάλη μέρα τον Μουλταδάκη που πέτυχε 7 τέρματα, αλλά οι φιλοξενούμενοι σε ακόμα καλύτερη τον Τοκατσόγλου που σημείωσε ένα περισσότερο, που ήταν και αυτό που έκρινε τη νίκη.

Οι δυο ομάδες σε όλο το παιχνίδι ήταν κοντά στο σκορ με τους φιλοξενούμενους να ξεκινούν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο αλλά αυτό να ολοκληρώνεται ισόπαλο, ενώ οι γηπεδούχοι ήταν πιο συχνά μπροστά στο δεύτερο μέρος αλλά δεν έδειξαν ψυχραιμία στο τέλος.

Τα δεκάλεπτα: 4-5, 8-11, 13-13 (ημίχρονο), 17-16, 23-23, 28-29 (τελικό αποτέλεσμα).

ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ηλ. Παπαχρήστου): Μπουλταδάκης 7, Χαραλαμπίδης 4, Καραβασίλης Β., Γκάρας 6, Νικολαΐδης, Τουλιόπουλος, Μαμούρης, Ανδρεαδάκης, Καραβασίλης Δ., Πέστας, Οικονόμου, Κωστόπουλος, Λαιλισίδης, Μπασδάνης, Ναβροζίδης, Πιστόλας.
ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ: Κοβλακάς, Γρηγοριάδης 6, Δημάκης 1, Καρβουνίδης 2, Φαχουρίδης Σ. 2, Ιλέρης, Γιαβασίδης 1, Φαχουρίδης Α. 5, Τοκατσόγλου 8, Βαφειάδης, Μαυρόπουλος Χ., Μαυρόπουλος Α. 1, Κυπραίος 3.